Ontdek meer

 

Zomer in Limburg

De zomer is het het ideale moment om er met je gezin, familie of vrienden op uit te gaan. De natuur komt tot volle bloei. We willen allemaal buiten genieten van het lekkere weer en de zon die steeds sterker wordt. Het wordt ook weer langer licht.

Geniet dan van een dagje uit in Midden-Limburg. Wil je langer in ons mooie Midden-Limburg blijven? Boek dan een vakantieweek, een midweek of lang weekend in het Limburgse land en ervaar de Bourgondische gastvrijheid. 

Activiteiten in het vroege voorjaar

Activiteiten binnen

Tijdens het vroege voorjaar vind je midden in Limburg diverse mogelijkheden om met kinderen activiteiten te ondernemen. Zo is er als het regent, genoeg vertier in de diverse zwembaden en binnenspeeltuinen. Daarnaast is er entertainment voor jong en oud bij de film, in het theater of tijdens het uitgaan. Ontspannen doe je optimaal tijdens een dagje wellness.

Activiteiten buiten

Trek er op uit en ga eindeloos wandelen in de Limburgse natuur. Kies je liever voor "shop till you drop", kom dan winkelen en flaneren in het Designer Outlet Center Roermond het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland Wil je graag de ontluikende natuur in de regio per auto of motor verkennen, kies dan voor een mooie auto- of motorroute door Midden-Limburg en het aangrenzende Duitsland of België. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit

Evenementen

Tijdens het voorjaar komen er ook weer meer activiteiten en evenementen tot leven. Kijk voor alle evenementen midden in Limburg op de evenementen agenda

Eten en drinken

Geniet van bourgondisch Midden-Limburg tijdens je verblijf. Typisch Limburgse streekproducten staan bij veel eetgelegenheden op de kaart voor lunch of diner.

Overnachten in de meivakantie

Slapen en opstaan in het Limburgse land

Tijdens je meerdaags verblijf in Midden-Limburg kun je op bijzondere locaties overnachten zoals in een kasteel of een voormalige gevangenis. Of geniet van de persoonlijke aandacht in een bed and breakfast. Kom je met een groter gezelschap overnachten kies dan voor één van de  groepsaccommodaties. Kijk hier voor de mogelijkheden voor een overnachting midden in Limburg.

Groepsactiviteiten

Kom je met een groep naar Limburg en wil je graag een verzorgd groepsprogramma? Programma’s zijn op maat samen te stellen door onze afdeling groepsreserveringen. Bekijk hier het totale aanbod aan groepsactiviteiten.en reserveer direct!

Alvast een fijne vakantie toegewenst!