Wandeling met een gids voor groepen midden in Limburg

Een rondleiding of stadswandeling voor groepen met een ervaren VVV gids kan in Midden-Limburg volledig op maat worden samengesteld.

De VVV gids neemt je mee naar de meest interessante plekken in de regio en vertelt over heden en verleden.

Voor een groepsrondleiding of stadswandeling is het wel noodzakelijk van te voren te reserveren bij de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg. Zij stellen een arrangement volledig naar je wens samen.

Genoeg mogelijkheden voor een rondleiding of wandeling met een groep in midden in Limburg.

(Stads-)Wandeling met gids

Tijdens deze rondleiding leidt de VVV gids je langs de vele monumenten in het historische centrum van de bisschopstad Roermond. Er wordt ook een bezoek gebracht aan de St. Christoffelkathedraal, Munsterkerk, Caroluskapel of Synagoge.

Stadswandeling Roermond
(Stads-)Wandeling met gids

Het ECI-complex (Elektro Chemische Industrie) is een industrieel rijksmonument met een rijke historie.

Bezoek aan de ECI centrale
(Stads-)Wandeling met gids

Altijd al eens willen weten hoe het bespelen van een carillon in zijn werk gaat? Dat kan nu tijdens deze speciale wandeling waarbij een bezoek wordt gebracht aan het stadhuis en de beiaardier.

Op bezoek bij de stadsbeiaard
(Stads-)Wandeling met gids

Deze wandeling leidt langs de talrijke, zeer diverse architectuurstijlen van acht eeuwen bouw in de stad.

Roermond: Stad van architectuur
(Stads-)Wandeling met gids

Deze wandeling belicht het leven en de werken van Roermonds beroemdste zoon, Pierre Cuypers (1827-1921), en de rijke kunstnijverheid in de stad.

Roermond: Stad van bouwmeester Cuypers
(Stads-)Wandeling met gids

In deze wandeling komen specifiek Roermondse details aan de orde: gevelstenen en -beelden, putbeelden, wapenschilden en Schinderhannes.

Roermond: Stad van karakteristieke kleinoden
(Stads-)Wandeling met gids, Culinair

Een wandeling door de historische binnenstad van Roermond. Als afsluiting krijg je een rondleiding door de prachtige gewelfde kelders van een wijnhandel, welke een bijzonder verleden heeft.

Veni, Vidi, Vino
(Stads-)Wandeling met gids

Vlodrop is een klein kerkdorp van rond de tweeduizend inwoners. Toch bracht Vlodrop enkele "Groten" voort.

Vlodrop: Bekende en belangrijke personen.

Filters

• Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

Wil je meer informatie over groepsactiviteiten of heb je hulp nodig bij het reserveren?

Neem dan contact op met onze afdeling over groepsreserveringen.

Bel eenvoudig naar

0475-330289 of stuur een e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

• Aanvraag groepsactiviteit

Wil je graag met een groep er op uit midden in Limburg? Laat ons dan je wensen weten via onderstaand aanvraagformulier. Je ontvangt van ons zsm een bevestiging van je aanvraag via mail.

Aanvraagformulier groepsarrangement

Algemene voorwaarden groepsactiviteit