Ontdek meer

 

Wandeling met een gids voor groepen midden in Limburg

Een rondleiding of stadswandeling voor groepen met een ervaren VVV gids kan in Midden-Limburg volledig op maat worden samengesteld.

De VVV gids neemt je mee naar de meest interessante plekken in de regio en vertelt over heden en verleden.

Voor een groepsrondleiding of stadswandeling is het wel noodzakelijk van te voren te reserveren bij de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg. Zij stellen een arrangement volledig naar je wens samen.

Genoeg mogelijkheden voor een rondleiding of wandeling met een groep in midden in Limburg.

(Stads-)Wandeling met gids

Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Roermond in de maanden voor en na de bevrijding op 1 maart 1945.

Bevrijdingswandeling Roermond
(Stads-)Wandeling met gids

Nationaal Park De Meinweg is bekend om haar flora en fauna. Maar verborgen in de prachtige natuur, liggen heel veel culturele sporen. Samen met de VVV-gids gaan jullie tijdens deze wandeling op zoek naar de cultuur van het Nationale Park De Meinweg.

Cultuurwandeling in Nationaal Park De Meinweg
(Stads-)Wandeling met gids

Is geluk een toevalstreffer? Nou...niet helemaal! Je hebt het voor een groot gedeelte ook zelf in de hand. Dat leer je tijdens deze wandeling met een gelukscoach door de prachtige natuur van Nationaal Park de Meinweg.

Gelukswandeling Vlodrop-Station
(Stads-)Wandeling met gids

Tijdens deze wandeling maken jullie kennis met het werk en de levenswijze van de bewoners van abdij Lilbosch: de Cistercienzer monniken. Jullie bezoeken de eigen boerderij met Livar varkens en nemen een kijkje in de vluchtbunker uit 1942.

Rondleiding Abdij Lilbosch in Echt
(Stads-)Wandeling met gids

Beesel is een karakteristiek dorp in Limburg met monumentale panden en een gezellig marktplein. De dorpsgids laat jullie tijdens deze rondleiding de mooiste plekjes in het centrum van Beesel zien.

Rondleiding Beesel: Centrumroute
(Stads-)Wandeling met gids

Wessem kent een lange en rijke geschiedenis. Al in de 10e eeuw wordt er voor het eerst schriftelijk melding gemaakt van Wessem. Het historische centrum met prachtige monumentale gebouwen en nostalgische straatjes verhard met maaskeitjes, is een beschermd stadsgezicht. Samen met de VVV-gids wandelen jullie langs de mooiste plekjes.

Rondleiding door het historische Maasstadje Wessem
(Stads-)Wandeling met gids

Van kloosterkerk tot stiftskerk tot parochiekerk en museum. De gotische Abdijkerk domineert het witte stadje Thorn nog steeds. De VVV-gids verzorgt de rondleiding voor jullie in deze prachtige kerk.

Rondleiding in de Abdijkerk van Thorn
(Stads-)Wandeling met gids

Het Elektro Chemische Industrie complex (kortweg ECI) in Roermond is nu een industrieel monument. Het complex bestond uit een fabriekspand en een waterkrachtcentrale.
Onder leiding van een VVV-gids bezoeken jullie de waterkrachtcentrale.

Rondleiding in de ECI-waterkrachtcentrale in Roermond
(Stads-)Wandeling met gids

De unieke geschiedenis van Thorn, het witte stadje, wordt in woord en beeld gepresenteerd in het gemeentemuseum 'Het Land van Thorn'. Samen met de VVV-gids brengen jullie een uitgebreid bezoek aan het museum.

Rondleiding in het Gemeentemuseum 'het land van Thorn'
(Stads-)Wandeling met gids

Rondleiding door een VVV-gids in Kasteel Montfort, eeuwenlang een van de grootste kastelen van Nederland!

Rondleiding kasteel Montfort in Midden-Limburg