Theater midden in Limburg

Midden in Limburg vind je theaters met een gevarieerde programmakeuze. Maak een keuze uit een keur aan voorstellingen.

Samen een avondje uit naar de schouwburg voor een musical, concert, of een toneel, ballet of cabaret voorstelling. Of met de kinderen naar een kindertheater voorstelling.

Theater

Het Munttheater is een gezellig theater in het hart van Weert. In onze sfeervolle, intieme theaterzaal is altijd wel iets moois te beleven, en ons enthousiaste team van medewerkers verwelkomt u graag voor een ontspannen avondje uit.

Munttheater 1
Theater

De onze theaterzaal zijn per theaterseizoen zo'n 100 professionele voorstellingen te zien.

Theaterhotel de Oranjerie
Filmtheater, Muziekpodium, Theater

Eci Cultuurfabriek

Theater

Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray en is een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas. Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats (toneel, musical, show, concert, cabaret, dans). Daarnaast wordt er ruimte geboden aan cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

Schouwburg Venray
Theater

Centraal gelegen in het hart van de Weerter binnenstad bied ons intieme theaterzaal ruimte aan honderd bezoekers.

Theater

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht in een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van 100 personen.