Ontdek meer

 

Strand Maasplassen

Een dag naar het strand bij de Maasplassen? Heerlijk relaxen of juist actief bezig zijn? Dat kan allemaal. Hier vind je een overzicht van diverse activiteiten op en rondom de Maasplassen. 

Je vindt er gegarandeerd een geschikte activiteit voor jou en je gezelschap. Lees verder voor meer informatie over de Maasplassen. 

Strand, Zwembad

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Beach. Een schitterend dagstrand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar u de gehele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit.

Amici Beach
Strand

Dagstrand Palmbeach Roermond ( onderdeel Area-X ) , voorheen dagstrand de Weerd aan de Roermondse Maasplassen.

Area X
Strand

Het dagstrand van Fun Beach The Beach ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert en staat garant voor een heerlijke dag uit op het strand en aan het water.
Let the fun begin! Het Aquapark van The Beach is de ultieme waterattractie en staat garant voor 2000 m2 letterlijk en
figuurlijk spetterende actie. Op het strand van Fun Beach The Beach kan de ultieme Fun beginnen.

Dagstrand: Fun Beach The Beach
Strand

Gelegen te Geistingen (Kinrooi) ligt het dagstrand 'De Steenberg'. Met zicht op jachthaven De Spaanjerd geniet u vrij en gratis van een fijn wit zandstrand. Neem een verfrissende duik en nip even later aan een cocktail op een zonovergoten terrasje.

Marec - Dagstrand 'De Steenberg'
Strand

Dagstrand De Kis in het pittoreske plaatsje Stevensweert ligt op een steenworp af van onze jachthaven Stevensweert.
Is gedurende het zomerseizoen 2018 gesloten.

Dagstrand De Kis (Gesloten in zomerseizoen 2018)
Strand

Kom heerlijk zwemmen in het natuurwater of verken de grote waterplas met een opblaasbootje. Daarna afspoelen onder de buitendouche en heerlijk zonnen op onze ligweide. Entree EU3,-.

Narvik HomeParc Heelderpeel

Filters

Plaats

Eigenschappen