Ontdek meer

 

Speeltuin midden in Limburg

In Midden-Limburg kun je kiezen uit binnenspeeltuinen, handig voor als het weer even iets minder is, en buitenspeeltuinen. 

Voor de kleintjes vind je in de meeste speeltuinen zeer kindvriendelijke speeltoestellen.

En voor de wat oudere kinderen zijn er echt avontuurlijke speeltuinen te vinden.

Allemaal kinderattracties waar kinderen kunnen spelen op een glijbaan, klimrek of schommel. Terwijl de kinderen zich vermaken kun je zelf genieten van een hapje en drankje op een binnen- of buitenterras.

Speeltuin, Zwembad, Kinderfeestjes

Een coronaproof dagje uit? Dat kan bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel.
In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen. Klik op de oranje knop.

BillyBird Park Drakenrijk
Speeltuin

De Pannekoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, pasteitjes en desserts. Voor uw kinderen is 'De Pannekoekenbakker' met inpandige speeltuin een waar feest.

De Pannekoekenbakker
Speeltuin

Welkom bij Restaurant-terras-recreatie tuin 'De Toerist'

De Toerist
Speeltuin

Herberg de Bos te Swalmen is gelegen in de bosrijke omgeving van Roermond in Midden-Limburg. Het dorpje Swalmen bezit een uitgestrekt bosgebied.

Herberg de Bos
Speeltuin

Kinderpretland is al ruim 19 jaar 'de speeltuin' van Zuid-Nederland, voor elk weertype! De binnenspeeltuin is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin maar liefst 10.000 m2. En dat alles voor maar een entreeprijs.

Kinderpretland
Dierentuin, Speeltuin

Voer, aai, ontdek, ravot en speel in het bos! De dierentuin is een ideale bestemming voor een gezinsuitje met een grote bosspeeltuin voor kinderen. Restaurant en picknickplaatsen zijn beschikbaar.

Natuur- en Dierenpark Bruggen
Speeltuin

Camping Beringerzand is een ANWB erkende camping in Panningen met binnenspeeltuin en meer. Het regent bovendien nooit in Beringerbos, het overdekte Speel- en Zwemparadijs op Recreatiepark Beringerzand in Limburg. De binnenspeeltuin met spannende klim- en klautertoestellen zorgt voor adembenemend veel speelplezier. Tevens is er een binnen- en buitenzwembad aanwezig.

Recreatiepark en Binnenspeeltuin Venlo e.o.: Camping Beringerzand
Speeltuin

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg vind u 'de Huifkarhoeve' en 'Aan de Hoeve' pal naast de 'Gitstappermolen'. Lekker veilig spelen!

Huifkarhoeve/Aan de Hoeve
Speeltuin

Mattel Play: Fun & Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je coronaproof terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Speeltuin Venlo/Roermond e.o : Mattel Play! Sevenum.
Speeltuin

In de ruime overzichtelijke speel en kinderboerderij kunnen kinderen van 2 tot 12 jaar de hele dag volop hun gang gaan.

Speel  en kinderboerderij ’t Platteland

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen