Ontdek meer

 

Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant

De Spaenjerd is een fiets- en wandelvriendelijk hotel in Belgisch Limburg. Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai.

Hotel restaurant De Spaenjerd.
Restaurant

Net over de Belgische grens bij Weert ligt de duurzame unieke locatie van Botel Ophoven. Op de nieuwe ligplaats Agropolis Park is Botel Ophoven sinds april uitgebreid met Fietscafe On the rocks en een restaurant voor gasten en passanten. Hier wordt alles ambachtelijk, 'op grootmoeders wijze' en duurzaam bereid: eerlijke, gezonde, seizoensgebonden ingredienten en ruime porties worden gecombineerd met streekproducten. Een unieke locatie voor een unieke beleving!

Botel Ophoven