Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant

Midden in het centrum van Weert, op de Markt, ligt Brasserie d'Oude Markt. Pal tegenover de monumentale Sint Martinuskerk op het sfeervolle plein.

D'oude Markt
Restaurant, Bioscoop

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: cafe, restaurant en bioscoop ineen. Gotcha! in Weert biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Uiteraard maken wij als Gotcha! deel uit aan Weerter brandslang.

Gotcha
Restaurant

Welkom bij Grand Cafe Weerter Bazaar! Het familie restaurant bij uitstek.

Weerter bazaar
Restaurant

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.

Restaurant Crossmoor
Restaurant

Hostellerie Munten is gevestigd in een voormalig Penitentenklooster, in het centrum van de stad Weert. Munten beschikt over een stijlvol hotel, een gezellig eetcafe en een eigentijds restaurant.

Hostellerie Munten
Restaurant, Streekproducten

Restaurant Marrees te Weert, Limburg, staat garant voor topgastronomie en een ongedwongen, gezellige sfeer. Jan en Patricia Marrees zijn ruim 20 jaar verbonden geweest aan Bretelli Weert. Sinds 2006 is dit restaurant in het bezit van een Michelinster.

Restaurant Weert e.o : Marrees
Restaurant

In het restaurant Fletcher Weert, is onze gezellige brasserie/bar is dagelijks open, behalve op zondag.
Onze gastvrijheid kun je proeven in een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke streekgerechten voor een smakelijke goede morgen. Het brood komt van het initiatief 'Kr8tig' waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste broden bakken.
Let vooral op het tempo en de smaak van onze koffiemachine, die neemt nog de tijd voor kwaliteit. Tijdens het diner heet onze chef u warm welkom met een variatie aan gerechten. A la carte, seizoen- en een chefs-menu met lokale specialiteiten.

Golden Tulip Weert
Restaurant

Welkom bij restaurant Flavours in Weert , Limburg. Het restaurant hanteert een uniek concept bij in de regio. Restaurant Flavours heeft een Bib Gourmand toekenning. De toekenning van een Bib Gourmand betekent dat de betreffende zaak een geweldige verhouding biedt van prijs, kwaliteit en plezier. Bovendien moet er een 3-gangenmenu te krijgen zijn voor maximaal 37 euro. Bij Flavours in Weert kun je groots genieten van pure smaken en mooie wijnen.

Restaurant Flavours
Restaurant, Brasserie/Lunchroom

Hartje stad, aan de Muntpromenade 7. Taverne is een rijksmonument dat dateert uit de 16e/17e eeuw. Hier werden door de Graven van Horne hun munten geslagen.

Oude Munt 2
Restaurant

Welkom bij Bistro du Sud in Weert, Limburg. Naast ons bekende restaurant Flavours, met een Bib Gourmand toekenning, hebben wij een bistro geopend.

Bistro du Sud

Filters