Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.

Restaurant Crossmoor