Ontdek meer

 

Passantenhavens Maasplassen Limburg

Ben je op zoek naar een aanlegsteiger om je vaartocht op de Maasplassen te onderbreken? 

Hier vind je de adressen waar je je boot kunt aanmeren.  

Passantenhaven

De Nautische Boulevard Wessem heet u welkom! In de Prins Mauritshaven in Wessem ontwikkelt zich het 'onestop servicecentrum' voor de pleziervaart op de Maasplassen. Diverse bedrijven, elk hun eigen specialisme, bieden samen een totaalservice voor de watersport. Denk aan verkoop, verhuur, reparatie en stalling van uw boot. De Nautische Boulevard Wessem is een broedplaats voor noviteiten, innovaties en creativiteit in het nautisch vakmanschap.

Nautische Boulevard Wessem
Passantenhaven

Passantenhaven De Weerd ligt bij het fun-en-active-sports deel van De Maasplassen. Je vindt hier naast actief vermaak, ook hippe beachclubs. Van hier af loop je in 10 tot 15 minuten naar het centrum van Roermond.

Passantenhaven De Weerd
Passantenhaven

De jachthaven is gelegen in Neer. Het is een verenigingshaven die in stand gehouden wordt door vrijwilligers. In het haven- annex clubgebouw is een havenmeester aanwezig. Naast de jachthaven zijn camperplaatsen aanwezig.

Passantenhaven Hanssum
Passantenhaven

Opmerking Diepte: SP-3,00m=NAP+13,85m.

Passantenhaven Hatenboer
Passantenhaven

Rust, de belangrijkste eigenschap van Jachthaven Hermus. Midden in het Maasplassen gebied van Roermond is de jachthaven is gelegen op het schiereiland Hatenboer. Met veel water en natuur er omheen. De haven van Hermus Watersport geeft plaats aan plezierjachten van 4 tot 14 meter lengte. Naast het genot aanboord heeft u ook de mogelijkheid om op het haventerrein van het weer en gezelligheid te genieten. Bovendien zijn er twee cafe/restaurants op loop afstand net buiten de Jachthaven.

Passantenhaven Hermus Watersport
Passantenhaven

Op de Maas is het heerlijk toeven. Geen wonder dat Kessel een eigen jachthaven heeft. De leden van watersportvereniging Poseidon hebben hier hun boten liggen. De huidige jachthaven is vanaf 1996 aangelegd en is zeer rustig gelegen in het buitengebied van Kessel.

Als u een boot heeft, bent u van harte welkom om aan te meren en van hier uit dorp en omgeving te verkennen. Er zijn zelfs enkele leenfietsen beschikbaar!

Passantenhaven Kessel
Passantenhaven

Opmerking Boxen. Diepte: SP-2,00m=NAP+14,85m/SP-1,00m=NAP+15,85m.

Passantenhaven Krekelberg Nautic
Passantenhaven

In het midden van de Havenboulevard ligt de nieuwe Passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen voor passanten, voorzien van stroom, water, toiletten en douche. U komt aan wal en begeeft zich onmiddellijk tussen een scala aan terrassen van diverse restaurants, cafe's en ijssalon

Passantenhaven Maasbracht
Passantenhaven

Meer uw boot aan, reserveer optioneel een boatwash en bezoek de binnenstad of het naastgelegen Designer Outlet Center. Geniet van de buitengewone sfeer van onze permanente bootshow op het water.

Passantenhaven Maashaven Boulevard Nautique Roermond
Passantenhaven

Passantenhaven Marina Oolderhuuske, ofwel Parel van de Maasplassen, ligt op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen. Naast de luxe haven, vindt u hier een camping en (drijvende) vakantiewoningen.

Passantenhaven Marina Oolderhuuske