Partycentrum Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor je feestje, receptie, vergadering of borrel in Limburg? Bij VVV Midden-Limburg vind je gegarandeerd een mooie locatie!

Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg.

Partylocatie of zaalverhuur

Iets te vieren? Een jubilieum, verjaardag of een feestavond van uw vereniging of werk? Een bruiloft of een koffietafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Bij onze feestlocatie in Fletcher Hotel in Weert ben je aan het juiste adres om ieder gewenst feest te vieren.
Fletcher Weert heeft de ideale ruimtes en bruist van de ideeen om jullie feest tot een onvergetelijk feestje te maken.
Dat is Gastvrijheid met de zachte 'G'.

Feest Locatie Weert e.o.: Fletcher Weert
Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Beachclub Degreez
Partylocatie of zaalverhuur

Brasserie, vergaderruimte, evenementen- en feestlocatie. Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.

De Soos
Partylocatie of zaalverhuur

Het ECI complex kent een lange historie met diverse bestemmingen.

Eci Roermond