Partycentrum Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor je feestje, receptie, vergadering of borrel in Limburg? Bij VVV Midden-Limburg vind je gegarandeerd een mooie locatie!

Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg.

Partylocatie of zaalverhuur

Iets te vieren? Een jubilieum, verjaardag of een feestavond van uw vereniging of werk? Een bruiloft of een koffietafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken.

Cafe Zaal De Schuur
Partylocatie of zaalverhuur

Bij onze feestlocatie in Fletcher Hotel in Weert ben je aan het juiste adres om ieder gewenst feest te vieren.
Fletcher Weert heeft de ideale ruimtes en bruist van de ideeen om jullie feest tot een onvergetelijk feestje te maken.
Dat is Gastvrijheid met de zachte 'G'.

Feest Locatie Weert e.o.: Fletcher Weert
Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Beachclub Degreez
Rondvaart, Partylocatie of zaalverhuur

De vijf passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de vaarwateren rond Maastricht en tonen u de mooiste plekjes van onze streek.

Rederij Stiphout
Partylocatie of zaalverhuur

Een bijzondere loungelocatie aan de prachtige wateren van Roermond biedt een ideale omgeving voor een heerlijk diner, een aangeklede borrel, feestelijke receptie en een swingend feest.

Sunset Lounge
Partylocatie of zaalverhuur

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied 'de Krang' in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Partylocatie of zaalverhuur

Dennenoord biedt naast het biercafe & catering twee zalen voor feesten & partijen maar ook voor koffietafels en vergaderingen.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Brasserie, vergaderruimte, evenementen- en feestlocatie. Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.

De Soos
Partylocatie of zaalverhuur

Het ECI complex kent een lange historie met diverse bestemmingen.

Eci Roermond