Ontdek meer

 

Pannenkoekenrestaurant

NB! Vanwege corona gelden beperkende maatregelen tot en met 19 januari 2021.  

Ben je op zoek naar een gezellig pannenkoekenrestaurant in Limburg? Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de pannenkoekenrestaurants in Limburg. 

 

Je kunt er een lekker hapje eten en hebt bij ieder pannenkoekenrestaurant de keuze uit meer dan 50 soorten. Lees snel verder en om te weten waar je een heerlijke pannenkoek kunt eten!

Pannenkoekenrestaurant

De Pannekoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, pasteitjes en desserts. Voor uw kinderen is 'De Pannekoekenbakker' een waar feest.

De Pannekoekenbakker
Pannenkoekenrestaurant

Bent u aan het fietsen of wandelen, dan bent u van harte welkom om bij ons even tot rust te komen. Terwijl de kinderen spelen kunt u heerlijk zitten op ons Erfterras aan de rand van een bosrijke omgeving.

Pannenkoekenrestaurant Venray e.o.: Boerderij 't Platteland
Pannenkoekenrestaurant

Tussen Weert en Roermond in de heerlijke Peel ligt het pannenkoekenhuis de Dorpsherberg .Laat je verrassen in het heerlijke van de Peel... Pannenkoekenhuis, restaurant en partijencentrum aan de rand van de Groote Peel.

De DorpsHerberg
Pannenkoekenrestaurant

Bij pannenkoekenhuis De Bosserij is er zo'n groot assortiment aan de lekkerste pannenkoeken dat het heel moeilijk wordt om een keuze te maken. En staat je lievelingspannenkoek alsnog niet op de kaart? Dan laat de chef jouw speciale pannenkoekenwens graag in vervulling gaan.

Pannenkoekenrestaurant de Bosserij
Pannenkoekenrestaurant

Heerlijke pannenkoeken eten in het hart van Venray, maar toch midden in de natuur? Dat kan bij De Perdstal! Bij De Perdstal worden meer dan 50 verschillende soorten pannenkoeken geserveerd.

Restaurant Venray e.o.: Pannenkoekenhuis De Perdstal