Ontdek meer

 

Outdoor en survival midden in Limburg

Zoek je avontuur? In Midden-Limburg zijn voor jong en oud diverse vormen van buitensport mogelijk. Denk aan vlotvaren, een vlot bouwen, klimmen in een klimbos, kano varen, kajakken en handboogschieten. Maar ook avontuur binnen is mogelijk in bijvoorbeeld een klimhal.

Dit is slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden voor outdoor en survival games. Kom je met vrienden, familie of vrijgezellenfeest, voor groepen kunnen buitenactiviteiten op maat worden samengesteld.

Outdoor en Survival

Een geweldig spectaculair drijvend springkussenparcours op het kraakheldere meer van de "Effelder Waldsee".

Amici Beach
Outdoor en Survival

Duiklocatie Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel. De Boschmolenplas is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat.

Duiklocatie Boschmolenplas
Outdoor en Survival

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Fun Beach
Outdoor en Survival

Klimbos Weert is een geschikt uitje voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Klimbos Weert
Bootverhuurbedrijf, Outdoor en Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor
Outdoor en Survival

Bij Fun Thrills kun je terecht voor hilarische spellen en actieve bezigheden. Van jong tot oud, vrienden, collega's, vrijgezellen, scholen, families, kinderfeestje of bedrijfsuitjes, iedereen kan zich op zijn/haar eigen niveau uit komen leven. We willen en kunnen aan elk programma een leuke twist geven zodat jullie er niet over uitgepraat raken.

Funthrills
Klimhal

Welkom bij Clip'n Climb Niederrhein
... de nieuwe klimhal voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. De vele verschillende klimelementen "Challenges" garanderen actief, gezond plezier voor iedereen.

Klimhal Roermond e.o : Clip n Climb Niederrhein
Outdoor en Survival

Met een prachtige ligging langs de Maas een ideale locatie. Actieve uitjes op de boerderij, met Boerengolf, tandem- en solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, handboogschieten, schilderworkshops, GPS-tochten en Bubble voetbal.

Hoeve de Middelt Boerengolf en Solexverhuur