Ontdek meer

 

Natuur en recreatie arrangementen voor groepen midden in Limburg

Ontdek als groep de rijke natuur van Midden-Limburg.

Je kunt met een groep op verschillende manieren de natuur te ontdekken. Natuurlijk te voet en met de fiets maar ook met een kano of tandem. In Midden-Limburg vind je op mooie locaties in het groen golfbanen. Voor degenen die de golfsport willen leren kennen zijn er groepsclinics mogelijk.

Midden-Limburg heeft de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Naast alle watersportmogelijkheden en waterrecreatie die deze plassen met zich meebrengen is ook een unieke flora en fauna aanwezig.   

Weert is in 2015 uitgeroepen tot groenste regio van de wereld en Beesel draagt de titel groenste dorp van Nederland. 

Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit met een groep in de natuur midden in Limburg.

Natuur en Recreatie

Samen met een MaasVerkenner wandel je door RivierPark Maasvallei in Limburg en ga je op zoek naar beversporen.

Bevers zoeken in RivierPark Maasvallei, Limburg
Natuur en Recreatie

Altijd al willen weten hoe schapenbegrazing in de praktijk in zijn werk gaat? Dat hoor en zie je tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsbezoek aan de schapenboerderij in de omgeving van Roermond.

Bezoek aan de schapenboerderij in Limburg
Natuur en Recreatie

Dit dagvullend programma is een mooie combinatie van natuur en cultuur. 's Morgens maken jullie een huifkartocht door de prachtige natuur van Nationaal de Meinweg in Limburg. 's Middags brengen jullie een bezoek aan een museum naar keuze.

Huifkartocht in Nationaal Park de Meinweg en bezoek museum
Natuur en Recreatie

Het verplaatsen van een kudde schapen is niet gemakkelijk. Dat zullen jullie zelf ondervinden tijdens deze groepsactiviteit in de omgeving van Roermond.

Op pad met een schaapherder in Limburg
Natuur en Recreatie

De rivier de Maas vormt 40 kilometer lang de grens tussen Nederland en Belgie. Het gebied aan weerszijden vormt het RivierPark Maasvallei. Onder leiding van een speciale gids, de MaasVerkenner, gaan jullie tijdens een wandeling dit mooie stukje natuur verkennen.

Rivierpark Maasvallei: op pad met een MaasVerkenner