Ontdek meer

 

Leuke kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje in Limburg? Wij hebben hieronder een uitgebreid overzicht met diverse leuke activiteiten voor kinderen toegelicht. 

Wanneer je een leuke activiteit in de lijst ziet staan, klik je erop waarna je meteen meer informatie ziet over de openingstijden, prijzen en mogelijkheden. Reserveer direct online een activiteit zodat je kinderen genieten van een leuk kinderfeestje in Limburg!

Midgetgolf, Kinderfeestjes

GlowGolf maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.

GlowGolf Weert
Rondvaart, Kinderfeestjes

In de regio Midden-Limburg kun je bij Rederij Cascade voor allerlei rondvaarten terecht . Van een korte trip van ruim een uur tot een halve dag op de Maasplassen.Kijk op onze vaarkalender voor onze actuele afvaarten.

Rederij Cascade
Zwembad, Kinderfeestjes

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen
Speeltuin, Kinderfeestjes, Zwembad

Drakenrijk in Reuver is een buitenspeeltuin naast een groot strandbad voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast is er een BeachBar met strandbedden en loungemuziek, dus voor iedereen iets te doen.

BillyBird Park Drakenrijk
Kinderfeestjes

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Kinderfeestjes Venlo /Roermond e.o :  Family Entertainment Centre
Kinderfeestjes

Beleef met vriendjes en vriendinnetjes het magische feestje " Zoek de schat van de Noormannen".

Noormannen
Speeltuin, Kinderfeestjes

Bij XBAZE Jump Arena Limburg in Reuver tussen Roermond en Venlo in Limburg, brengen we trampolinespringen naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk! Gevestigd in een oude kerk zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke jump-ervaring hebt. De link tussen sport en plezier is ijzersterk bij XBAZE; van evenementen tot trampoline-fitness. Een jump-middag is o.a. de perfecte activiteit voor een kinderfeestje, een evenement of om je conditie weer een boost te geven! Denk aan de perfecte voorbereiding van het Long Course Weekend Holland Beesel.

Speeltuinen Limburg Roermond/Venlo e.o: Trampoline park XBaze