Jachthavens midden in Limburg

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegsteiger of ligplaats aan de Maasplassen?

Dan vind je hier de mogelijkheden waar je met je motorboot, sloep, motorjacht of zeilboot kunt aanmeren. Bekijk de ligplaatsen en aanlegplaatsen in het 3000 ha grote watersportgebied midden in Limburg.

Jachthaven

Coronaproof uitje: bootverhuur voor de watersport zijn er door de Hiswa richtlijnen voorgeschreven voor de verhuur van boten waaraan wij houden:
* Maximaal 2 personen per boot of Meerdere personen uit hetzelfde gezin/huishouden per boot.
Overige regels: * 1,5 meter afstand. (voor uw en onze gezondheid)
* Instructies zoveel mogelijk per mail of via de website vooraf. (routekaart, regels op het water, instructie-video)
* Onze boten worden na iedere verhuur grondig gereinigd.
De kleinschalige jachthaven is prachtig, beschut en rustig gelegen in Panheel en bevindt zich slechts op 1

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas
Jachthaven

De jachthaven is gelegen aan de Zuidplas, in het Roermondse plassengebied en beschikt over 422 vaste-seizoen- en 22 passanten-ligplaatsen.

Zeilvereniging Maas en Roer
Jachthaven

650 Ligplaatsen in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen.

Comfort Parc
Jachthaven

Een van oudsher zijnde jachtwerf welke met een 200 ligplaatsen direct aan het centrum van Roermond een vrijwel unieke positie in de Midden Limburgse Maasplassen heeft verworven.

Helenawerf
Jachthaven

Resort Marina Oolderhuuske, ofwel Parel van de Maasplassen, ligt op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen. Naast de luxe haven, vindt u hier een camping en (drijvende) vakantiewoningen.

Resort Marina Oolderhuuske
Jachthaven

De jachthaven is gelegen in Neer. Het is een verenigingshaven die in stand gehouden wordt door vrijwilligers. In het haven- annex clubgebouw is een havenmeester aanwezig.

Jachthaven Roermond e.o: Watersportvereniging Hanssum
Jachthaven

Meer uw boot aan, reserveer optioneel een boatwash en bezoek de binnenstad of het naastgelegen Designer Outlet Center. Geniet van de buitengewone sfeer van onze permanente bootshow op het water.

Jachthaven: Boulevard Nautique Roermond
Jachthaven

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

Marec- Jachthavens
Jachthaven

In Weert ligt aan de Zuid-Willemsvaart een passantenhaven met 22 ligplaatsen. Vanuit de haven aan het Bassin in Weert loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige centrum van Weert.

Passantenhaven Weert

Filters