Ontdek meer

 

Jachthavens midden in Limburg

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegsteiger of ligplaats aan de Maasplassen?

Dan vind je hier de mogelijkheden waar je met je motorboot, sloep, motorjacht of zeilboot kunt aanmeren. Bekijk de ligplaatsen en aanlegplaatsen in het 3000 ha grote watersportgebied midden in Limburg.

Jachthaven

Midden-Limburg, Panheel: Jachthaven Boschmolenplas, gelegen in direct open vaarverbinding met de Limburgse maas.

Boschmolenplas Jachthaven
Jachthaven

Een van oudsher zijnde jachtwerf welke met een 200 ligplaatsen direct aan het centrum van Roermond een vrijwel unieke positie in de Midden Limburgse Maasplassen heeft verworven.

Helenawerf
Jachthaven

650 Ligplaatsen in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen.

Comfort Parc
Jachthaven

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

Marec- Jachthavens
Jachthaven

ofwel Parel van de Maasplassen.
Het Resort ligt op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen.
Naast de luxe haven, vindt u hier een camping en (drijvende) vakantiewoningen.

Resort Marina Oolderhuuske
Jachthaven

Roermond City Marina heeft 600 ligplaatsen met enkelboxen in verschillende afmetingen voor de kritische watersporter. Voldoende terrein verlichting, imposante toegangsbruggen aan de boulevard met camera bewaking
en live streams van de verschillende steigers. Een multifunctioneel haven gebouw met o.a. luxe sanitair, een havenkantoor, een verblijfsruimte en een wasserette.

Roermond City Marina
Jachthaven

De meer dan 800 ligplaatsen liggen op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Stevensweert Marina biedt allerlei faciliteiten om het waterleven zo gemakkelijk mogelijk te maken:

Stevensweert Marina
Jachthaven

De jachthaven is gelegen aan de Zuidplas, in het Roermondse plassengebied en beschikt over 422 vaste-seizoen- en 22 passanten-ligplaatsen.

Zeilvereniging Maas en Roer
Jachthaven

Meer uw boot aan, reserveer optioneel een boatwash en bezoek de binnenstad of het naastgelegen Designer Outlet Center. Geniet van de buitengewone sfeer van onze permanente bootshow op het water.

Jachthaven: Boulevard Nautique Roermond

Filters

Plaats

Eigenschappen

  • Maasplassen app

    Download de Maasplassen app voor Android of I-phone.

    Met de app weet je alles over de Maasplassen en haar omgeving. Je krijgt belangrijke vaarinformatie, o.a. over sluizen, bruggen en aanmeerplaatsen. Daarnaast krijg je toeristische informatie over o.a. evenementen, eten en drinken en overnachtingen.

    Meer informatie over de Maasplassen app.