Ontdek meer

 

Hotel midden in Limburg

Zoek je een hotel in Midden-Limburg? Van luxe kamer tot familiekamer en van hotels in het groen tot in het stadscentrum. Er is altijd wel een hotelkamer die aan je wensen voldoet.

Je kunt slapen in bijvoorbeeld een kasteel, een voormalige gevangenis, een hotel met wellness faciliteiten. Maar ook in een herberg of hostel staat een heerlijk bed voor je klaar.  

In Midden-Limburg is voor elk budget een hotel te vinden.

Hotel

Herberg de Bongerd ligt midden in het pittoreske Beesel, aan de Markt. Beesel is in 2014 uitgeroepen tot Groenste Dorp van Nederland.

Herberg de bongerd
Hotel

Hotel 'In het Gouden Hoefijzer' is rustig gelegen in het kerkdorp Brachterbeek (Maasbracht gemeente Maasgouw) in het midden van Nederlands Limburg bij de A2 en A73.

Hotel Gasterij Smeets
Hotel

Persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau staat voorop. Bij Hotel-Restaurant Oolderhof in Roermond heten wij u van harte welkom en laten u graag Oolderhof beleven: een harmonie van proeven...ruiken...zien. Een totale sfeer belevenis!

Oolderhof
Hotel

De Spaenjerd is een fiets- en wandelvriendelijk hotel in Belgisch Limburg. Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai.

Hotel restaurant De Spaenjerd
Hotel

Net over de Belgische grens bij Weert ligt de duurzame unieke locatie van Botel Ophoven. Slapen in een hotel dat ook een boot is: botel.Sinds april 2019 ook met restaurant voor gasten en passanten. Een unieke locatie voor een unieke beleving! Puur en duurzaam onthaasten op de Maasplassen in RivierPark Maasvallei. Gastheer Leo en gastvrouw Katy heten u van harte welkom aan boord. Botel Ophoven is in het bezit van de Green Key certificaat 'Goud' en houder van 4 Green Keys.

Botel Ophoven

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen