Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn ligt dit schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand.

Huis Broeckmeulen
Groepsaccommodatie

Verwen uzelf met de ruim (190m2 woonopp.) opgezette 2 tot 6 persoons vakantiewoning het Rozenhofje, voor uw aanstaande vakantie in Midden-Limburg.

Rozenhofje
Groepsaccommodatie, Bungalowpark/Vakantiepark, Fietsverhuurbedrijf

Buitenhof de Leistert is met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg! Het faciliteitenaanbod van dit kindvriendelijke vakantiepark is indrukwekkend.

Buitenhof de Leistert
Groepsaccommodatie

De 12-persoons vakantiewoning Kaldenbroek Avondrood beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is gelegen op een unieke historische plek. Het monumentale kasteel waar de vakantiewoning een onderdeel van is ligt vlakbij het rozendorp Lottum. Het kasteel bestaat uit twee helften die geheel gescheiden zijn van elkaar. Vakantiewoning Kaldenbroek Avondrood bevindt zich in het linker gedeelte, gelegen op het Westen. In de rechterhelft bevindt zicht vakantiewoning Kaldenbroek Ochtendgloren. Het kasteel in ook in zijn geheel te boeken.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Venray e.o.: Kasteel Kaldenbroek Avondrood
Groepsaccommodatie

De 13-persoons vakantiewoning Kaldenbroek Ochtendgloren beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers. De woning is gelegen op een unieke historische plek. Het monumentale kasteel waar de vakantiewoning een onderdeel van is ligt vlakbij het rozendorp Lottum. Vakantiewoning Kaldenbroek Ochtendgloren bevindt zich in het rechter gedeelte, gelegen op het Westen. In de linkerhelft bevindt zicht vakantiewoning Kaldenbroek Avondrood. Het kasteel in ook in zijn geheel te boeken.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Venray e.o.: Kasteel Kaldenbroek Ochtendgloren
Groepsaccommodatie

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Groepsaccommodatie

Het huis uit 1909, midden in het gezellige Peeldorp Meijel, ademt gezelligheid en sfeer uit. Families en groepen voelen zich al snel thuis en hebben alle ruimte om zich te vermaken. Authentieke elementen zijn bewaard gebleven en gecombineerd met luxe.

Groepsaccommodatie Lutjen Hendrik
Groepsaccommodatie

Een kilometer buiten het gemoedelijke rustige dorpje Roggel ligt een langgevelboerderij uit 1929. De achterkant van de boerderij is in 2011 verbouwd tot twee luxe zespersoons vakantiewoningen.

De Leisterbes
Groepsaccommodatie

In een prachtige, landelijke omgeving in de gemeente Leudal vlakbij Roermond liggen de vakantiewoningen van Met de Kippen op Stok. Een plek in de buitenlucht waar je nog even teruggaat naar de stilte van het platteland. Een plek waar rust, vrijheid en gewoon puur genieten de boventoon voeren. Een plek in een oase van groen. Ver weg, maar eigenlijk overal dichtbij.

Groepsaccommodatie Roermond e.o.: Met de Kippen op Stok

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen