Ontdek meer

 

Fietstocht voor groepen midden in Limburg

Met een groep op de fiets Midden-Limburg ontdekken onder leiding van een VVV gids.

De rijke historie en het mooie natuurlandschap maken fietsroute over het Eiland in de Maas tot een boeiende tocht. Fietsend door het afwisselende Maasdal-landschap staat de VVV-gids stil bij een aantal prominente monumenten die herinneren aan deze tijd.

Of laat je door de VVV gids op de fiets meevoeren op een reis door de tijd in een streek die voor velen nog steeds als een onontdekt pareltje in het landschap ligt. Vind de geheimen van de schoonheid van de Roer in een groepstocht op de fiets langs de oevers van dit meanderende riviertje.

Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit op de fiets met een groep midden in Limburg. 

Tocht

Samen met de VVV-gids gaan jullie fietsend op zoek naar sporen van de Tweede Wereldoorlog in Melick, Vlodrop en Herkenbosch in Limburg.

Fietstocht: Sporen van WO II in de dorpen rondom de Roer
Tocht

Ohe en Laak in Limburg behoorde vroeger tot de bezittingen van de graven Van den Bergh. Prominente monumenten herinneren nog aan die tijd.
Het Stevolgebied bij Ohe en Laak is een prachtig natuurgebied, ontstaan door ontgrinding. Samen met de VVV-gids maken jullie een boeiende fietstocht door dit mooie gebied met een rijke historie.

Historisch Ohe en Laak ontdekken op de fiets