Ontdek meer

 

Fietsroutes midden in Limburg

Fietsroutes

Ben je graag buiten en geniet je van prachtige natuurgebieden? Maak dan uit het onderstaande overzicht direct een keuze uit een van de vele fietsroutes die Midden-Limburg rijk is. Pak je fiets en ga op pad. Je vindt hier een breed scala aan kant en klare fietsroutes zodat je snel van de prachtige natuur kunt genieten. 

Fietsen in Midden-Limburg

De fietsroutes in Midden-Limburg leiden je door typische Limburgse dorpjes, door prachtige natuurgebieden, langs de Maas en de Maasplassen en door Nationale parken.

Ook vind je op de website van VVV Midden-Limburg diverse fietsroutes met een thema of fietsroutes via de vele knooppunten. Stel je liever je eigen fietsroute samen zodat je zelf beslist langs welke natuurgebieden en bezienswaardigheden je komt? Stel dan eenvoudig zelf je eigen gemaakte route samen via onze fietsrouteplanner. 

Fietsroute

Lengte: 33,5 km. Deze route leidt je over het platteland, langs karakteristieke dorpjes en de bijzondere natuur in het Leudal.

Landelijk Leudal route
Fietsroute

Lengte: 57 km. De rijke geschiedenis van Roerdalen en Wassenberg blijkt uit het grote aantal kastelen, landgoederen, burchten en molens. Deze internationale route leid je langs deze mooiste plekjes vol verhalen uit het verleden.

Burchten en Kastelen
Fietsroute

Lengte: 35,8 km. Ontdek het groene karakter van Roerdalen en Wassenberg in Nationaal Park regio Meinweg. Maak kennis met terras landschappen, glooiende heidevelden, beken, vennetjes en bossen vol reeen en wilde zwijnen. Misschien heb je geluk en zie je wel een ijsvogel in het dal van de rivier de Roer.

Puur Natuur