Ontdek meer

 

Escape room Limburg

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit voor jou en je vrienden? Doe een escape room in Limburg! Samen worden jullie opgesloten in een kamer waarna je 60 minuten de tijd krijgt om hieruit te ontsnappen. De ultieme activiteit voor een groep vrienden, familie of voor een sportteam. Ga samen de uitdaging aan in Midden-Limburg!

Je wordt opgesloten in een kamer en lost breinkrakers op en werkt samen om allerlei mysteries te ontrafelen. Logisch redenen, creativiteit, humor, omgekeerd denken en zelfspot komen in de escape room goed van pas!

GPS Wandel- of Puzzelroute

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in Haler, unieke activiteiten voor jong en oud. Proef, ruik en beleef het boerenleven.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje
Electronic Fun

Gamecenter E-Village is een hightech gamecentrum in Roggel Limburg, vlakbij Roermond en Weert, waar je je kunt uitleven op de nieuwste en vetste games zoals Fortnite, de Gamebike, Lightspace Floor, Game2Move, Virtual Jump Robe, Wii en Playstation. Ons gamecentrum is direct gelegen naast Recreatiepark De Leistert , Limburg.

E-village Roggel
Electronic Fun

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd.

E-Centre Venlo / Roermond e.o : The Portal Action House
Electronic Fun, Escape Room

Escape Room Weert Limburg: ongekend spannend en origineel.

Escape room Weert
Escape Room

Prachtig gelegen langs de Maas. Een ideale locatie voor actieve uitjes met een Escape room, Boerengolf, Tandem- en Solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, Handboogschieten, GPS-tochten en Bubble voetbal, of Archery Attack.

Escaperoom: Parkhoeve de Middelt
Escape Room

Bij Fun-Thrills kun je terecht voor hilarische Ipad spellen en actieve bezigheden op verschillende locaties in en rond Weert.

Funthrills