Ontdek meer

 

Coronaproof arrangementen voor groepen midden in Limburg

Beetje bij beetje mogen we steeds meer. Dus is er ook weer tijd om samen leuke dingen te doen in Limburg! Wij hebben voor groepen leuke arrangementen samengesteld die coronaproof zijn. 

Hieronder vinden jullie een overzicht van leuke, spannende, creatieve en gezellige uitjes in de regio. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Dus het is mogelijk dat het programma iets anders is. De vermeldde groepsgrootte passen we aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jullie uitje plaatsvindt. En we houden rekening met de ‘1,5 meter samenleving’ zodat jullie veilig en met een gerust hart kunnen deelnemen. 

Bel of email ons gerust als jullie nog vragen hebben over de specifieke maatregelen die wij nemen.

Actief en Sportief

Lol en plezier gegarandeerd tijdens dit actieve en sportieve groepsprogramma in de buitenlucht.
Bij ieder onderdeel wordt op ludieke manier de 1,5 meter afstand gewaarborgd.

Actief en sportief outdoor groepsprogramma: Fun Adventure
Kinderwandeling

Door de eeuwen heen is Roermond veranderd in een moderne stad. Toch kunnen jullie nog sporen van vroeger terugvinden. En niet alleen boven de grond. Samen met de VVV -gids gaan jullie op zoek naar ondergrondse sporen uit het verleden. Deze kinderwandeling is geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 (leeftijd 10-12 jaar).

Archeologiewandeling: Roermond onder onze voeten
(Stads-)Wandeling met gids

Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Roermond in de maanden voor en na de bevrijding op 1 maart 1945.

Bevrijdingswandeling Roermond
Workshop

Geen glamour en hoge hakken tijdens deze fotoshoot, maar klompen en stoere boerenkleding.
En het decor? Dat is de boerderij in Haler in Midden-Limburg!

Boeren fotoshoot
Actief en Sportief

Volop lol en plezier tijdens dit actieve uitje. Twee teams gaan de strijd aan tijdens dit ludieke spel in een originele boerenoutfit. Hilariteit gegarandeerd!

Boerenzeskamp en all-in BBQ
Culinair

Een heerlijke, sportieve fietstocht gecombineerd met lekker eten. Dat zijn de hoofdingredienten van de Cycling Dinner Roermond.

Culinaire fietstocht: Cycling Dinner Roermond
Culinair

Wandel van gerecht naar gerecht en geniet samen van de culinaire en culturele ingredienten die Roermond te bieden heeft. Dat kan tijdens deze culinaire stadswandeling.

Culinaire stadswandeling: Walking Dinner Roermond
Culinair

Beleef Nationaal Park De Meinweg in Limburg op en top met lekker eten en een wandeling door mooie landschappen, over kleine paden en oude lanen, in bijzondere natuur. Dit willen jullie niet missen!

Culinaire wandeling in Nationaal Park de Meinweg
Culinair

Maak kennis met de geschiedenis van Thorn en de restaurants in dit witte stadje tijdens deze culinaire wandeling met VVV-gids.

Culinaire wandeling: Walking Dinner Thorn
(Stads-)Wandeling met gids

Nationaal Park De Meinweg is bekend om haar flora en fauna. Maar verborgen in de prachtige natuur, liggen heel veel culturele sporen. Samen met de VVV-gids gaan jullie tijdens deze wandeling op zoek naar de cultuur van het Nationale Park De Meinweg.

Cultuurwandeling in Nationaal Park De Meinweg