Ontdek meer

 

Cafe of bar midden in Limburg

Wil je lekker een avondje stappen in één van de vele cafés in Bourgondisch Midden-Limburg? Er zijn legio mogelijkheden, van bruin cafe en pub tot cocktailbar en hippe kroeg.

In sommige kroegen kun je niet alleen terecht voor een biertje of fris, maar ook voor een gerecht van de kleine kaart. Bij veel cafés of bars kun je al rond de middag terecht om gezellig samen iets te drinken.

Dit zijn ook mooie stopplaatsen als je een route wandeltfietst of met de auto rijdt door het mooie Limburgse land. 

Café of Bar

Aan de rand van het centrum, net (een brug verder) weg van alle drukte en toch op een idyllische plek aan de Roer ligt het klein 'aetkefee Faubourg St. Jacques'.

Faubourg St Jacques 1
Café of Bar, Buitenterras

Midden in het Montfortse centrum ligt Broen Cafe & Eetcafe Biej de Vogel en Feestzaal Le Village. Samen vormen zij een zeer compleet aanbod om uit te gaan.

Biej de Vogel café 1
Café of Bar, Buitenterras

Dit gezellige Limburgse cafe , gelegen in het buurtschap Ool, is een bezoek meer dan waard.

Café Kanters 1
Café of Bar

Cafe de Bosrand is gevestigd aan de buitenrand van Swalmen, Roermond e.o., Groenewoud richting Duitse Grens.
Ons bruine cafe heeft een verwarmd terras. Natuurlijk kun je terecht voor een lekker broodje. We hebben zelfs een broodjes afhaal- en bezorgservice.

Cafe de Bosrand
Café of Bar, Buitenterras

Bij Cerise Grand Cafe in Roermond kun je niet alleen dagelijks lunchen, maar ook heerlijk dineren. Net zoals de naam is ook de keuken Frans georienteerd, met een toegankelijke menukaart. Vrijwel alles is huisgemaakt en wordt er alleen met eerlijke producten gewerkt.

Cafe Roermond: Cerise Grand Cafe
Café of Bar

Cafe Tramhalt is een gezellig bruin cafe gelegen midden in het centrum van Weert op de hoek Maasstraat/Emmasingel. Uiteraard maken wij als Cafe Tramhalt deel uit van de Weerter Brandslang.

Halte 46
Café of Bar

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het authentieke cafe met zijn roodkoperen tap straalt warmte en gezelligheid uit.

Café Zaal De Schuur1
Café of Bar, Brasserie/Lunchroom

Op 5 minuten lopen van het Designer Outlet Roermond vind je het gezellige en sfeervolle Grand Cafe Blond en Blond.

Blond en Blond
Hotel, Café of Bar

Hotel De Pauw is een klein en sfeervol hotel gelegen in het centrum van Roermond met een prachtig uitzicht op de monding van de Roer.

Hotel en Grandcafe de Pauw
Restaurant, Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Cafe-Zaal De Paerssjtal

Filters

Plaats

Eigenschappen