Ontdek meer

 

Boot huren Maasplassen

Boot huren Maasplassen

Wil je graag een boot huren op de Maasplassen? Dat kan bij direct. De Maasplassen zijn de ideale plek om lekker een rondje te varen. Je huurt er gemakkelijk een motorboot, zeilboot, kano of sloep. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders. Geniet van een heerlijk dagje uit met vrienden of familie op de Maasplassen in Midden-Limburg!

De Maasplassen

De Maasplassen bestaat uit grote en kleine plassen en is het grootste watersportgebied van heel Nederland! Het is een oppervlakte van ruim 3000 hectare waar voor iedereen genoeg te doen is. In de zomer geniet je hier van de mooie en gezellige dagstranden en hippe beachclubs.

Wanneer je hier een boot huurt kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!

Heb je een eigen boot en wil je deze meenemen? Ook dat kan op de Maasplassen! Zo kun je gezellig een dagje varen met vrienden of familie op je eigen (zeil)boot. Je vindt hier een overzicht van alle vaarroutes

Bootverhuurbedrijf, Watersport

Verf en conservering, Motoren, Generatoren, Elektronica, Boten, Accesoires, Bevestigingsmateriaal, Mobiele service dienst, Reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Boot Equipment Watersport B.V.
Rondvaart, Bootverhuurbedrijf

Boot huren bij Aqua Libra Yachtcharter natuurlijk mogelijk , wij zijn partner van het "Linssen Boating Holiday" netwerk. Verhuur van luxe motorjachten zonder schipper.

Boot huren : Aqua Libra Yachtcharter
Bootverhuurbedrijf, Kanoverhuur

Wilt u graag een avontuurlijke vakantie beleven, wat u nog nooit eerder heeft meegemaakt? Dan bent u precies goed bij ons!

Boot huren : Flossverleih TreibGuT Buggenum
Bootverhuurbedrijf

De gevarieerde verhuur van de vloot van Watersportschool Frissen in Roermond,biedt plezier op en aan het water, voor jong en oud, voor actie, rust en ontspanning. Huur van diverse soorten boten; zeilboten, motorboten, sloepen en kajakken.

Boot Huren : Watersportschool Frissen
Bootverhuurbedrijf

De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark de MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur. De eenvoudige bediening en de duurzame, stille elektromotoren van onze vloot zorgen voor een geslaagde uitstap. Daarnaast zijn we in bezit van het GreenKey Keurmerk. Genieten verzekerd!

Stilsloep
Bootverhuurbedrijf

Varen met een luxe sloep op de Limburgse Maas? Geniet coronaproof van het prachtige vaargebied. Reserveer hier!

Boot huren: Myboat Watersport
Bootverhuurbedrijf

Bij Sloephuren-Limburg.nl in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. Beleef de Maasplassen nog intenser met deze verzorgde sloepen een prachtige en unieke locatie aan het water.
Verhuur van de sloepen gaat volgens de coronarichtlijnen.

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl
Bootverhuurbedrijf

Een coronaproof dagje ongestoord genieten op het water met een bootje! Vaarbewijs niet nodig! Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij Bootverhuur Boschmolenplas aan het juiste adres! Met onze sloepen kunt u heerlijk over de Maasplassen varen.

Bootverhuur Boschmolenplas
Bootverhuurbedrijf

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Sailcenter Limburg