Bedrijf te bezoeken midden in Limburg

Al eens een rondleiding willen maken bij een slakken kwekerij, een bierbrouwerij of voormalige gevangenis? In Midden-Limburg behoort dit tot de mogelijkheden.

Een leerzame ervaring is een rondleiding door een moderne koeienstal, waar allerlei handelingen geautomatiseerd gebeuren.

Op gezette tijden zijn de molens in Midden-Limburg open voor een bezichtiging. Je ziet de molen in werking en krijgt uitleg over het maalproces.

Wil je meer weten over wijnen, dan is een rondleiding bij een wijngoed of wijnhandel een aanrader.

Iets heel aparts is een rondleiding bij de Maharishi. Hier kun je kennis maken met dit instituut en het spirituele leven en gedachte van de MERU in Vlodrop.

Al met al een grote diversiteit aan mogelijkheden voor jong en oud!

Bedrijf te bezoeken, Molen of Gemaal

Molenstichting Weerterland beheert in de gemeente Weert een aantal monumentale windmolens en zorgt dat die molens regelmatig draaien en te bezichtigen zijn.

Stichting Weerterland
Bedrijf te bezoeken

Iedere zondag is er om 15.00 uur een rondleiding op het terrein van de MERU. Andere dagen op afspraak.

Rondleiding MERU Vlodrop
Bedrijf te bezoeken

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in Haler, unieke activiteiten voor jong en oud. Proef, ruik en beleef het boerenleven.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje Boerenspellen
Bedrijf te bezoeken

Bij Bijenweelde dompelt u zich onder in de wereld van de bijen, imkers en honing.

Bijenweelde
Bedrijf te bezoeken

Bij de Glasloods kunt U Uw eigen glas in lood werkstuk maken!

De Glasloods - Glas in lood Atelier