Limburgia Autotoertochten

Limburgia Autotoertochten

Hotel-Gasterij Smeets / In het Gouden Hoefijzer in het Midden-Limburgse Maasbracht heeft een aantal prachtige Limburgia-arrangementen samengesteld, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land. Deze gezellige Bed & Breakfast, welke vroeger een smederij was, is kleinschalig en beschikt over plek voor een beperkt aantal personen per nacht. Het betreft een drietal unieke toeristische autorondritten door het Limburgse land volgens een principieel all-in pakket.

Autoroute Roermond

Auto- of motorroute gemeente Roermond

Lengte: 39 km. Deze auto en motorroute brengt je door de gemeente Roermond en alle kerkdorpen van de gemeente Roermond. Je ontdekt tijdens de route waarom Roermond zo toeristisch interessant is; natuur, cultuur, water en shoppen worden hier op een uitstekende wijze gecombineerd.

Midden - Limburg Oostlus

Autoroute en motorroute midden in Limburg - Oostlus

Lengte: 116 km. Deze fraaie autoroute en motorroute loopt door het midden van Nederlands Limburg en een deel van de Duitse provincie Nord-Rhein-Westfalen. Onderweg zie je een mooie variatie van landschappelijke hoogtepunten, culturele hoogstandjes en water in verschillende varianten. Je kunt op diverse attractieve plekken stoppen om eens rustig van de omgeving of van een hapje of drankje te genieten.

Autoroute Leudal

Auto- of motorroute gemeente Leudal

Lengte: 87 km. Deze auto en motorroute brengt je door de, wat oppervlakte betreft, grootste gemeente van Midden-Limburg, Leudal.

Autoroute Weert - Noord en Nederweert

Auto- of motorroute Weert-Noord en Nederweert

Lengte: 64 km. Deze auto- en motorroute leidt door het noordelijk deel van de groenste regio van de wereld in 2015.

Weert Zuidlus

Auto- of motorroute Weert-Zuid

Lengte: 28 km. Deze auto- en motorroute loopt door het zuidelijk deel van de groenste regio van de wereld van 2015. Het is een gevarieerde route die je door alle zuidelijke kerkdorpen van Weert brengt.

Autoroute Maasgouw

Auto- of motorroute gemeente Maasgouw

Lengte: 66 km. De gemeente Maasgouw omringt de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Deze route kenmerkt zich dan ook door het vele water met de mooie natuur en pittoreske dorpjes daar omheen.

Midden - Limburg Westlus

Autoroute en motorroute midden in Limburg - Westlus

Lengte: 148 km. Deze fraaie autoroute en motorroute loopt door het midden van Nederlands Limburg en een deel van Belgisch Limburg. Combineer deze tour je met de auto of motor met een lunch of kopje koffie waardoor je een dagje uit bent in het fraaie Limburgse landschap.

Autoroute Roerdalen

Auto- of motorroute gemeente Roerdalen

Lengte: 59 km. Deze auto- en motorroute brengt je door alle kernen van de gemeente Roerdalen. Verder kom je o.a. door Nationaal Park de Meinweg, langs kasteel Montfort en je passeert de uit de 11e eeuw stammende Basiliek van Sint Odilienberg en de molens van Sint Odilienberg en Melick.

Autoroute Beesel

Auto- of motorroute gemeente Beesel

Lengte: 22 km Deze auto- en motorroute door het groenste dorp van Nederland in 2015 leidt je langs veel groen, water, dorpjes en gehuchtjes.