Mountainbike en wielerroute planner midden in Limburg

Heerlijk met je mountainbike een route fietsen door het Midden-Limburgse bos. Maar ook alleen of met je wielrenclub een wielerroute of toerfietsroute door het Limburgse land fietsen.

Met de MTB of wielren routeplanner kun je gebruik maken van de mooiste routes midden in Limburg.

Of je nu met een groep of club op een zondagochtend door de natuur of landschap wil crossen, of in je ééntje wil trainen voor een wedstrijd, de routeplanner geeft je informatie over de mooiste routes.

Meer informatie over alle sportieve routes midden in Limburg

Gebruik mountainbike routeplanner

Je kunt nu kiezen om de Points-Of-Interests op de kaart te laten verschijnen. Kies hiervoor een van de knoppen onder de kaart. (Bv. Zien en doen - bezienswaardigheden)

Klik op een rode of zwarte stip van je keuze. Dit opent een informatievenster over de route. De knop openen geeft vervolgens een totaaloverzicht van de route. De knop sluiten geeft je de mogelijkheid een andere route te kiezen.

Kies vervolgens voor een van de opties, om te bepalen wat je met de samengestelde route wilt doen.

Als je kiest om de link van de route te mailen, dan ontvang je een mail van no-reply@vvvmiddenlimburg.nl. Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen.

NB: als je een route gekozen hebt, dan verschijnen beide knoppen niet meer bovenin het scherm.