Ontdek meer

 

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Arrangement

Sailcenter Limburg is al 20 jaar een begrip in de regio voor zeillessen en heeft een prachtige locatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B). We hebben een ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons ben je verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!

Wij bieden zeillessen aan voor jeugd en volwassenen, ieder op eigen niveau en in verschillende disciplines. Als je als volwassene wilt beginnen met zeilen adviseren wij te starten met CWO 1 in een kielboot, zoals de Valk. Deze stabiele boot geeft voldoende tijd om te leren en biedt iedere dag een stukje meer uitdaging. De les vindt plaats met 3 cursisten in een boot.

Hou je van avontuur, snelheid en ben je niet bang voor een nat pak? Dan is zwaardbootzeilen wat voor jou.

Ieder in zijn eigen boot maar wel gezamenlijk les, leuk om met je vriendengroep te doen of om nieuwe vrienden te maken!

Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden!

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 KINROOI
België

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Van 1 april t/m 30 oktober:
Maandag t/m zondag: 9:00 tot 17:30 uur.

Van 31 oktober t/m 31 maart:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur.

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen. Kies jouw eigen programma, met of zonder begeleiding.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur of op onze volle maan tocht of ervaringstocht op vertoon van de Limburg Card.

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen.