Ontdek meer

 

Vespa - Fietsverhuur en scooterverhuur Maaseik

Gemotoriseerd voertuig verhuur

Welkom bij Vespa Maaseik!
De plaats waar u service, ervaring en plezier onder een dak vindt! Ontdek per scooter of fiets het Maasland en proef van de heerlijke Limburgse rust.

De oevers van idyllische meren en tuinen van authentieke kastelen nodigen je uit voor een zalige picknick. Of kies voor een arrangement, zo kan je bij terugkeer meteen aan tafel. We maken het je graag gemakkelijk. Ben je klaar voor een schitterende GPS geprogrammeerde route per scooter? Tot snel dan! Tot in het Maasland!

Routes
Rij op de meest unieke scooters ter wereld langs de verborgen pareltjes die het Maasland te bieden heeft. Ver weg van het geëffende en platgelopen toeristische pad. Geniet van de omgeving, de rust en de gezellige barretjes en restaurants. Jaarlijks zorgen wij voor nieuwe, gezellige en ontdekkende routes. Of je nu een scooter of een fiets huurt, met Vespa Maaseik ontdek je de mooiste plekjes van het mooie, authentieke Maasland, ook wel het Toscane aan de Maas genoemd. Kort om.. laat u verrassen!

Mogelijkheden
Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, teambuilding, een uiterst gezellige familiedag? Of 'just the two of us' op een romantisch weekendje? Het is allemaal mogelijk! Verken je liever zelf, zonder uitgestippelde route, onze prachtige omgeving? Groot gelijk, zeker doen! Het Maasland biedt vele mogelijkheden en verborgen schatten!

Bij Vespa Maaseik huur je Vespa's aan zeer aantrekkelijke tarieven! Voor groepen van meer dan 5 scooters hanteren wij speciale prijzen.
Wat is in de prijs inbegrepen?
Huur van een scooter, GPS met prachtige routes naar keuze, veiligheidshelm, verzekering, brandstof, en vooral...uitstekende service!

Is dit alles? Nee natuurlijk niet! Vanaf 6 personen kan je mits bijbetaling begeleiding van een gids aanvragen.

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen de scooter(s) ook bij u op locatie bezorgen en/of ophalen, bijvoorbeeld aan de B&B of het hotel waarin u verblijft. Afhankelijk van de afstand betaalt u dan een bijkomend tarief.
Scooter(s) huren voor meerdere dagen, huren voor een langere dag, huren buiten de aangegeven tijdstippen, huren buiten het seizoen…het kan allemaal, wij maken graag een offerte!

Reserveren?
Van te voren reserveren wordt aangeraden. Andere vragen? Contacteer ons dan gerust!

Hartelijk welkom bij Vespa Maaseik!

Contactgegevens

Vespa - Fietsverhuur en scooterverhuur Maaseik
Diestersteenweg 340
3680 MAASEIK
België
+32 489 28 70 00

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 18:00 uur,
Toelichting: Vanaf 1 april tot 1 oktober dagelijks geopend vanaf 10 u. tot 18 u.

Buiten deze tijden zijn wij steeds telefonisch of per mail bereikbaar.
Om u zo goed en snel mogelijk te helpen is reserveren gewenst.

Faciliteiten

Betaalmogelijkheden
Contant