Ontdek meer

 

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen

Congres- en vergaderaccommodatie

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen in de buurt van Weert? Zoek je een plek om buiten de gewone werkomgeving, op een rustige plek waar u tussentijds een ontspannen wandeling in de natuur kunt maken om inspiratie op te doen? Of andere bijeenkomsten, denk aan heisessies, workshops,of koffietafel. Dan is De Peelboerderij een uitstekende keuze.

De Peelboerderij ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. We bieden een sfeervolle vergader- en presentatieruimte met uitstekende horecafaciliteiten en ruime parkeergelegenheid, geschikt voor vergaderingen tot 50 personen en voor presentaties voor groepen tot 35 personen. Bovendien is er een groot amfitheater met plek voor 75 personen. Een unieke locatie voor een originele presentatie! Vraag naar onze uitgebreide banqueting mogelijkheden.

Met de Limburg Card profiteer je van een leuke korting, kijk voor meer info op:
Limburg Card aanbieding

Contactgegevens

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
6035 RB OSPEL
Nederland
0495 641 497

Faciliteiten

Lid VVV
ja

Ook op deze locatie

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

Het Buitencentrum De Pelen geeft informatie over het Nationaal Park De Groote Peel.

Groote Peel

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

De Groote Peel is een gebied als geen ander. Het is geen bos, geen heide, geen polder. Peel betekent moerassige plek. En drassig is het hier. Door een leemlaag kon het water niet goed wegzakken.

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum De Pelen/Staatsbosbeheer

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een product uit de winkel. En: 10% korting op de Doe- en Ontdektocht het Kabouterpad op vertoon van de Limburg Card.