Ontdek meer

 

Van biologische wijnrank tot fles

Culinair

Maak kennis met de biologische druiventeelt en vinificatie zonder winstoogmerk.

Al eeuwenlang wordt er in Limburg wijn verbouwd. Deze traditie vindt zijn oorsprong in de Romeinse tijd.

Helaas kwam hier in de achttiende eeuw door de komst van de Fransen een einde aan. Sinds enkele tientallen jaren is er weer opnieuw een wijnbouwtraditie in Limburg, met name ook in Midden-Limburg. De vrijwilligers van deze wijngaard telen de druiven op een milieuvriendelijke manier. Daarnaast bevorderen ze de duurzame wijnbouw in de regio. Jaarlijks worden hier 6-8 wijnen van verschillende kleur en smaak geproduceerd. Middels een proeverij en rondleidingen maak je kennis met deze wijnen.

Prijs:
€ 15,50 per persoon

Inclusief:
*Ontvangst met koffie/thee.
*Rondleiding wijngaard.
*Kleine wijnproeverij met versnapering.

Exclusief:
*Overige consumpties
*Bemiddelingskosten € 16,50

Bijzonderheden:
*Duur programma: ± 2 uur.
*Minimaal 10 personen.

Contactgegevens

Van biologische wijnrank tot fles
Kasteelstraat 17a
3640 KESSENICH
België
0475 330 289