Ontdek meer

 

Vakantiewoning Weert e.o : Villa Kempen-Broek

Vakantiehuis/Chalet

Villa Kempen-Broek is de grootste villa/vakantiewoning in Weert e.o met een gastenverblijf voor 22 volwassenen + kinderen, afhankelijk van specifieke wensen.

Het is geheel omheind en er is een speciale gastenpoort, parking en ingang voor u. Het gastenverblijf en alle faciliteiten zijn exclusief voor u. Geen andere gasten. Dus privacy en geen wachtrijen.

De tennisbaan, speelweide, picknick area aan de vijver, gastentuin met tafel, stoelen zonnebedden zijn exclusief voor uw groep.
Wilt u streeploos bruinen dan zijn er twee privé terrassen. Overnachten met hond, kat en zelfs paard kan! Feesten mag op de speciale feestzolder. Het binnenzwembad, waar ook gefeest mag worden, heeft een Sonos geluidsinstallatie waar u uw eigen muziek kunt draaien.
Voor slecht weer is er ook de activiteitenzolder: zo groot dat we er schietwedstrijden organiseren. De villa is de afgelopen twee jaar helemaal vernieuwd. Nieuw meubilair, eerste klas bedden, zeer ruime kamers, drie keukens, een grote ontspanningsruimte met biljart, tafeltennis en crosstrainer die ook als diner/vergaderruimte gebruikt kan worden.

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Duits 

Contactgegevens

Vakantiewoning Weert e.o : Villa Kempen-Broek
IJzerenmanweg 1
6006 TA WEERT
Nederland
06 48963131

Openingstijden

Altijd open Toelichting: Laat Villa Kempen-Broek van tevoren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld speciale verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

Faciliteiten

Parkeren bij accommodatie
ja
Internetverbinding
WiFi
Kookgelegenheid voor groepen
ja
Kookgelegenheid voor individuen
ja
Pooltafel
Ja
Zwembad in/op accommodatie
Overdekt
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Overige sporten
tennis
Reserveren
reserveren aangeraden