Ontdek meer

 

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Arrangement

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen.

Wij bieden verschillende arrangementen aan, van ontspannen varen in een van onze luxueuze sloepen met schipper, het recreatief zelf zeilen onder leiding van een schipper of het sportief kajakken, kanovaren, vlot bouwen of een uitdagende roeibootrace. Bespreek je wensen met ons, wij denken met jou mee en zullen een uniek en onvergetelijk programma voor je opstellen.
  
Ontvangst met koffie en vlaai, ontbijt of lunch, afsluiting met bbq, alles is mogelijk. Ons aanbod is gevarieerd, veelzijdig en voor ieder budget. Groepen groot of klein zijn welkom, ook back to basic overnachten is bij ons mogelijk. 

Dit groepsarrangement wordt op maat gemaakt. Voor informatie en prijzen kunt je contact op nemen met Sailcenter Limburg.

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 KINROOI
België

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Van 1 april t/m 30 oktober:
Maandag t/m zondag: 9:00 tot 17:30 uur.

Van 31 oktober t/m 31 maart:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur.

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen. Kies jouw eigen programma, met of zonder begeleiding.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur of op onze volle maan tocht of ervaringstocht op vertoon van de Limburg Card.

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg is al 20 jaar een begrip in de regio voor zeillessen en heeft een prachtige locatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B). We hebben een ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons ben je verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!