Ontdek meer

 

Sailcenter Limburg

Dagarrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur of op onze volle maan tocht of ervaringstocht op vertoon van de Limburg Card.

Bij ons kom je thuis en ervaar je de rust en de ruimte die watersporten je kan geven. Onze passie voor watersport en ontwikkelen is voelbaar in het gehele bedrijf. Samen met een goed opgeleid team, relaxte sfeer en ruime keuze aan boten, van kano tot waterfiets, van motorboot tot sloep, van optimist tot kajuitjacht en kampeervlotten,bieden wij recreanten, watersporters en bedrijven een ontspannen dagje uit op en rond het water. Wij geven jou graag de kans kennis te maken met de watersport.

Met je Limburg Card krijg je 10% korting op bootverhuur of deelname aan een volle maan tocht of ervaringstocht met schipper.

Voorwaarden: Niet combineerbaar met andere kortingen.

Reserveren voor de ervaringstocht of volle maan tocht met schipper is gewenst en op basis van beschikbaarheid.

Aanbod kan wijzigen afhankelijk van het seizoen en weersomstandigheden.

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1 bus 2
B-3640 OPHOVEN-KINROOI
België
06 17158043

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Van 1 april tot en met 30 oktober
Maandag t/m zondag: 9.00 tot 17.30 uur.

31 oktober tot en met 31 maart
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen. Kies jouw eigen programma, met of zonder begeleiding.

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg is al 20 jaar een begrip in de regio voor zeillessen en heeft een prachtige locatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B). We hebben een ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons ben je verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen.