Ontdek meer

 

Sailcenter Limburg

Dagarrangement

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen. Kies jouw eigen programma, met of zonder begeleiding.

Sailcenter Limburg
Ben je op zoek naar een unieke beleving voor jouw bedrijfsfeestje, trainingssessie, groepsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje? Dit kan bij Sailcenter Limburg! Wij hebben bestaande programma’s maar werken ook met activiteiten op maat.

Je kunt kiezen voor een van onze arrangementen zoals “Wind in de zeilen”, waarbij je zeilt met een schipper.

Of je stelt een arrangement samen vanuit ons “Waterfun”, waarbij je kan kiezen uit vlot bouwen, kajakrace, touwtrekken op het water, roeibotenrace, trefbal met waterballonnen, kanopolo, ridderduel of spijkerbroek hangen. Dit alles onder je eigen begeleiding.

Maak je dag compleet met een heerlijke barbecue ter afsluiting en/of geheel uniek met een kampvuur en overnachting op het water in onze kampeervlotten of valken.

Met de Limburg Card profiteer je van een leuke korting, kijk voor meer info op:
Limburg Card aanbieding

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 OPHOVEN
België
+32 89 56 52 84

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Van 1 april t/m 30 oktober:
Maandag t/m zondag: 9:00 tot 17:30 uur.

Van 31 oktober t/m 31 maart:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur.

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg is al 20 jaar een begrip in de regio voor zeillessen en heeft een prachtige locatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B). We hebben een ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons ben je verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur of op onze volle maan tocht of ervaringstocht op vertoon van de Limburg Card.

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen.