Ontdek meer

 

Sailcenter Limburg

Bootverhuurbedrijf

Bij Sailcenter Limburg in Ophoven kan je een boot huren om te genieten op het water. Via de Maas en Maasplassen de omgeving verkennen, onderweg een terrasje pikken of een frisse duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Een boot huren bij Sailcenter Limburg kan corona veilig. Bekijk hier de actuele corona maatregelen van Sailcenter Limburg.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg ligt aan de Maasplassen, slechts 8 km v.d. A2 en is dé plek om jouw boot te huren. Je kan bij ons terecht voor een sloep, motorboot, zeilboot, kampeervlot, kano, waterfiets of supboard.

Heb je nog nooit gezeild en wil je wel met een zeilboot het water op? Huur dan een schipper in of neem zeillessen zodat je in de toekomst zelfstandig kan zeilen.

Naast de bootverhuur en zeillessen kan je bij ons ook terecht voor een groepsuitstap of overnachten op het water.

Ben je op zoek naar een unieke beleving voor jouw bedrijfsfeestje, trainingssessie, vrijgezellenfeest of familie-uitje? Geef je wensen aan en wij kijken wat daarbij past. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit diverse groepsspellen op en aan het water maar je kan je ook laten begeleiden op het water om kennis te maken met zeilen of luxe sloepvaren. Maak je dag compleet met een heerlijke barbecue ter afsluiting en overnacht op het water met onze kampeervlotten.

Met de Limburg Card profiteert u van een leuke korting, kijk voor meer info op:
Limburg Card aanbieding

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 OPHOVEN
België
+32 89 56 52 84
06 17158043

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Van 1 april t/m 30 oktober:
Maandag t/m zondag: 9:00 tot 17:30 uur.

Van 31 oktober t/m 31 maart:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur.

Zie www.sailcenterlimburg.com.

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen. Kies jouw eigen programma, met of zonder begeleiding.

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg is al 20 jaar een begrip in de regio voor zeillessen en heeft een prachtige locatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B). We hebben een ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons ben je verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur of op onze volle maan tocht of ervaringstocht op vertoon van de Limburg Card.

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens onze groepsuitstappen.