Ontdek meer

 

Restaurants Roermond e.o : Brasserie Boschmolenplas

Restaurant

Brasserie Boschmolenplas verwelkomt je op haar prachtige locatie met een 360 graden view over de Boschmolenplas aan de ene en de gezellige jachthaven aan de andere zijde.

Midden-Limburg, Heel/Panheel: het Bourgondisch hart van Nederland. Brasserie Boschmolenplas: of je nu plaats neemt binnen of op het terras van de brasserie je kiest je plekje zelf met garantie op een uniek uitzicht. Wij kiezen uitsluitend maar voor één ding; jou een fantastische en unieke beleving laten ervaren.

Puur genieten… van sfeer & smaak!

Contactgegevens

Restaurants Roermond e.o : Brasserie Boschmolenplas
Bosmolenweg 16
6097 NG HEEL
Nederland
0475 573 233

Openingstijden

Wo-zo: 12:00 uur,
Toelichting: Reserveren of binnenlopen mogelijk tot 20:00 's avonds.

Ook op deze locatie

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

De kleinschalige jachthaven is prachtig, beschut en rustig gelegen in Panheel en bevindt zich slechts op 10 kilometer afstand van Roermond. De jachthaven beschikt over 110 vaste-, seizoens- of passantenligplaatsen voor boten van 6 tot 20 meter lengte.

Duiklocatie Boschmolenplas

Duikcentrum- Duiklocatie Boschmolenplas

Duiklocatie Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel. De Boschmolenplas is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat.

Boschmolenplas

Maaspark Boschmolenplas

Ruim opgezet park, uniek gelegen aan het water met eigen jachthaven. Breed scala aan luxe recreatievilla's. Ideaal voor vaarplezier, duiken, vissen, wandelen, fietsen en uitstapjes.

Bootverhuur Boschmolenplas

Bootverhuur Boschmolenplas

Een dagje ongestoord genieten op het water! Vaarbewijs niet nodig! Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij Bootverhuur Boschmolenplas aan het juiste adres! Met onze sloepen kunt u heerlijk over de Maasplassen varen.