Ontdek meer

 

Restaurant Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve

Restaurant

Gelegen aan het Weerterbos, op de grens van Weert met Nederweert, ligt het Restaurant Huyskamer Daatjeshoeve, een Huyskamer waar iedereen van harte welkom is en je je direct thuis voelt.

In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijk opwarmen bij de open haard met een warme chocomel met slagroom of een verse koffie met onze heerlijke Daatjesvlaai.

Onze Huyskamer is een geweldige plek voor fietsers en wandelaars om hun tocht te beginnen of om af te sluiten. Wij zijn gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk en vanuit onze locatie zijn er diverse wandelingen door het Prachtige Weerterbos, onderdeel van Grenspark Kempen~Broek. Kaartmateriaal en informatie zijn bij ons vanzelfsprekend verkrijgbaar.
 
Overdag kunt u genieten van een lekkere lunch van onze uitgebreide lunchkaart. In de namiddag en avonduren is onze Huyskamer dé plek om heerlijk te ontspannen tijdens een Bourgondisch diner. Wij werken uitsluitend met dagverse en eerlijke producten. Ons 3-gangen keuzemenu wisselt regelmatig en is verkrijgbaar voor slechts €32,50. Uiteraard gemaakt met streekgebonden producten en met dagverse bereidingen. Daarnaast hebben wij iedere week een nieuwe Daatjeskeuze voor €14,95.

Welkom Thuys, welkom bij Huyskamer Daatjeshoeve! 

Contactgegevens

Restaurant Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve
Heugterbroekdijk 34
6031 LE NEDERWEERT
Nederland
0495 697 319

Openingstijden

Di-zo: 10:00 - 21:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Huyskamer Daatjeshoeve

Terras Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve

Gelegen aan het Weerterbos, op de grens van Weert met Nederweert, ligt het restaurant en terras Huyskamer Daatjeshoeve, een Huyskamer waar iedereen van harte welkom is en je je direct thuis voelt.