Ontdek meer

 

Restaurant Weert e.o : Diverso

Restaurant

Restaurant Diverso is een laagdrempelig restaurant in de directe omgeving van Weert en Roermond met een Bib gourmand toekenning. Het restaurant is gevestigd in Nederweert. De locatie is bijzonder omdat het een oud pand (uit 1857) is dat vroeger gediend heeft als koetshuis, later als dokterswoning en al lange tijd als restaurant.
De toekenning van een Bib Gourmand betekent dat de betreffende zaak een geweldige verhouding biedt van prijs, kwaliteit en plezier. Bovendien moet er een 3-gangenmenu te krijgen zijn voor maximaal EU 39,-.

Restaurant Diverso heeft een mediterrane keuken met een flinke knipoog naar Italië, dat zie je duidelijk terug in de menu- en wijnkaart. Wil je komen lunchen, borrelen of dineren met familie en/of vrienden, wij zijn 7 dagen geopend vanaf 12.00 uur.

In 2017 is de keuken en een groot gedeelte van het restaurant verbouwd en heringericht. Vanaf de entree kijk je tot aan het dak en zijn de authentieke houten spanten in het zicht gebracht. De combinatie van de authenticiteit en veel elementen van deze tijd zorgen voor een sfeervol restaurant. Diverso is zeer goed bereikbaar vanaf de A2 maar ook vanaf Roermond en Weert.

Tip: bezoek het buitengebied van Nederweert (De Peel, De Banen, Schoorkuilen) en ga daarna lekker eten bij Restaurant Diverso.

Aanraders: Antipasto Diverso, Carpaccio van Ossenhaas, Scampi Diverso, Pasta truffel en Tiramisu. 

Contactgegevens

Restaurant Diverso
Brugstraat 44
6031 EG NEDERWEERT
Nederland
0495 625 000

Openingstijden

ma-zo: 12:00 uur

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Kinderstoel
ja
Kinderspeelhoek
ja
Ontbijt
nee
Geopend voor ontbijt
Lunch
ja
Geopend voor lunch
Diner
ja
Geopend voor diner
Acceptant Nationale Dinercheque
nee
Aantal couverts
102
Terras
ja
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeergarage
nee
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Parkeergelegenheid bussen
ja
Fietscafé / Fietsers welkom
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Hoofdgerecht vanaf
15.00
Reserveren
reserveren aangeraden
Betaalmogelijkheden
Creditcard
Betaalmogelijkheden
PIN
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels

Ook op deze locatie

Terras Weert e.o : Restaurant Diverso

Terras Weert e.o : Restaurant Diverso

Het terras van Restaurant Diverso ligt aan de achterzijde van het pand . Restaurant Diverso heeft een Bib Gourmand toekenning. De toekenning van een Bib Gourmand betekent dat de betreffende zaak een geweldige verhouding biedt van prijs, kwaliteit en plezier. Bovendien moet er een 3-gangenmenu te krijgen zijn voor maximaal EU 39,00. Het terras van Restaurant Diverso in Nederweert is uitstekend bereikbaar vanuit Weert en Roermond.