Ontdek meer

 

Restaurant Roermond e.o.: Hotel Restaurant De Beukelaer

Restaurant

De Patron is zelf de chef... en dat proef je! Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras.

IN EEN SFEER VAN WARMTE & GASTVRIJHEID

hopen we u snel te mogen ontvangen!

Gelegen op een markante plek aan de voet van de kerk is Hotel Restaurant de Beukelaer al generaties lang een gastvrij trefpunt waar vooral levensgenieters de rust en gemoedelijkheid vinden om het goede des levens te ervaren.

Het café is intiem en smaakvol aangekleed en vormt een harmonieus geheel met de serre en het terras. Een heerlijk kopje koffie met vlaai, een (zaken) lunch, kleine Limburgse streekgerechten… laat u verrassen door onze kleine kaart.

De gerechten op de kaart van ons restaurant gaan steeds met de seizoenen mee, zodat er op culinair gebied telkens weer nieuwe creaties te verwachten zijn. Bij de hoofdgerechten krijgt u nog een keur aan groenten en aardappelgerechten. Seizoensverse producten spelen een belangrijke rol. De Patron is zelf de chef… en dat proef je! Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras.

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Beukelaer volop gelegenheid voor feestelijke en (informele) zakelijke ontmoetingen. Een heerlijk diner, bruiloft, receptie, jubileum of een bedrijfsfeest, een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel.. het kan allemaal! Een volautomatische kegelbaan en diverse Oud-Hollandse spelen staan tot uw beschikking. Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesse verzorgd. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij zijn dagelijks geopend in het hoogseizoen, in de wintermaanden op maandag gesloten! De Familie de Wit en medewerkers heten u van harte welkom in hartje Roggel naast de kerk.  

Contactgegevens

Restaurant Roermond e.o.: Hotel Restaurant De Beukelaer
Kerkstraat 2
6088 EG ROGGEL
Nederland
0475 491 266

Openingstijden

Ma-do: 10:00 - 23:00 uur,
vr: 10:00 - 03:00 uur,
za, zo: 10:00 - 23:00 uur,
Toelichting: Keuken geopend van 12:00 - 20:30 uur.

Wintermaanden op maandag gesloten.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen
Betaalmogelijkheden
Creditcard