Ontdek meer

 

Restaurant de Refter - Hotel De Abdij

Restaurant

Hotel-Restaurant de Abdij is ideaal en rustig gelegen in Horn, een kerkdorp van de Gemeente Leudal in Midden-Limburg.

Op steenworp afstand, aan de andere kant van de Maas, ligt Roermond. Met een bruisend stadscentrum en daarnaast het welbekende Designer Outlet Center. Het Leudalgebied en de Maasplassen zijn bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. Uiteraard hebben wij meerdere routes en informatie voor u beschikbaar in het hotel.

De gemeenschappelijke ruimtes van Hotel-Restaurant de Abdij ademen een huiselijke sfeer, vermengd met een vleugje historie van de kloostertijd. Ons Restaurant ‘de Refter’ biedt heerlijke, regionale gerechten – zowel tijdens lunch als diner. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten!

Voor vergaderingen hebben wij alle faciliteiten zoals beamer met scherm, TV, HDMI aansluiting , flipover en wifi. Tijdens het vergaderen honger gekregen? We verzorgen graag de lunch of zakelijk diner.
U kunt op onze eigen parkeerplaats gratis parkeren en voor gasten met een elektrische auto is er een oplaadpunt aanwezig. Bent u met de fiets of heeft u fietsen meegenomen? Deze kunnen veilig worden gestald in de garage. Ook voor elektrische fietsen hebben wij een oplaadpunt.

Wij verwelkomen u graag in Hotel-Restaurant de Abdij!

Contactgegevens

Hotel/Restaurant De Abdij
Kerkpad 5
6085 BA HORN
Nederland
0475 583 131

Openingstijden

Ma-za: 12:00 - 20:00 uur,
zo: 12:00 - 16:00 uur.

Faciliteiten

Airconditioning
nee
Internetverbinding
vrij beschikbaar
Kinderstoel
ja
Acceptant Nationale Dinercheque
nee
Terras
ja
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeren bij accommodatie
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan

Ook op deze locatie

Hotel/Restaurant De Abdij

Hotel/Restaurant De Abdij

Hotel-Restaurant De Abdij is gevestigd in een voormalig klooster in Horn en beschikt over eenvoudig ingerichte kamers met gratis WiFi. Het hotel ligt aan de rand van het dorp Horn in de gemeente Leudal, op drie km afstand van Roermond en biedt gratis parkeergelegenheid.