Restaurant Crossmoor

Restaurant

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.

Genieten van golfen, eten en slapen. Allemaal mogelijkheden die u terugvindt op onze locatie. U kunt kiezen om een heerlijke dag te ontspannen en sportief bezig te zijn, zakelijk uw meetings te combineren in een sfeervolle omgeving, of te genieten van onze keuken met zijn pure herkenbare producten.
Kortom een unieke en aangename plek om te verblijven voor diverse gelegenheden.
Op Crossmoor bent u als wandelaar(ster) of fiets(St)er ook van harte welkom, voor u bestaat de mogelijk om culinair te genieten in combinatie met een prachtige wandel- of fietstocht door GrensPark Kempenbroek.

Crossmoor Sport BV
Laurabosweg 8
6006 VR WEERT

Ma-zo: 10:00 uur,
Toelichting: - Dagelijks is het clubhuis geopend om 10.00 uur, keuken om 12.00 uur
- Sluiting van de keuken en het clubhuis is afhankelijk van de weersomstandigheden en de activiteiten die plaats vinden
- Op aanvraag is het mogelijk om met grotere gezelschappen te komen dineren en/of bijeenkomsten te organiseren, graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, info@crossmoor.nl.

ITS geclassificeerd
Toegankelijk voor gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten
Rolstoel (op aanvraag) beschikbaar
Gehandicaptenparkeerplaats
Rolstoeltoegankelijk toilet
Eigen parkeerterrein
Betaald parkeren
Parkeergelegenheid bussen
Lid VVV
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg

Ook op deze locatie

Golfbaan Crossmoor

Crossmoor, gelegen in het voormalige stuifzandgebied grenzend aan de Laurabossen, biedt golfers van ieder niveau fantastisch en veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter, dan weer met een betoverende parksfeer door vele zeer bijzondere loof- en dennenbomen.

Hotel Crossmoor

Naast golf biedt Crossmoor, door het voor ons land welhaast unieke karakter, een veelheid aan mogelijkheden voor een langer verblijf.