Ontdek meer

 

Recreatiepark de Leistert

Dagarrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een comfort kampeerplaats

De korting gaat alleen over het basisbedrag. Bijkomende kosten zijn reserveringskosten, lokale heffingen en toeristenbelasting bij de kampeerplaatsen. Te boeken via de receptie van de Leistert voor de kampeerplaatsen.

Kamperen bij de Leistert is leuk! Door de grote diversiteit aan plaatsen (op veldjes, in rijtjes, verscholen in het groen of lekker genieten van het uitzicht op de spelende kids) kun je je eigen favoriete plekje uitzoeken. De Leistert is verrassend veelzijdig en uitdagend. Of je nu komt met kleine kinderen (heerlijk met een grote speeltuin of spelen met Pluck en Pien), met teens (met een subtropisch zwembad en Het Klushuis) of gewoon lekker met z'n tweetjes, hier ben je er even lekker tussenuit!

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contactgegevens

Recreatiepark de Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT ROGGEL
Nederland
0475 493 030

Openingstijden

Ma: 09:00 - 19:30 uur
di-do: 09:00 - 17:30 uur
vr: 09:00 - 20:00 uur
za, zo: 09:00 - 17:30 uur.

Ook op deze locatie

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark de Leistert

In het hart van Limburg nabij het authentieke dorp Roggel ligt Recreatiepark de Leistert. Een 5 sterren camping, door de ANWB en ADAC onderscheiden met een erkenning als "Superplatz".

Buitenhof de leistert

Buitenhof de Leistert

Een vakantie op Buitenhof de Leistert is een unieke beleving in Limburg. In een nieuw park staan vrijstaande vakantieboerderijen in de prachtige Limburgse natuur. De 5, 7, 9, 11 en 13 en 18 persoons vakantiewoningen, zijn kindvriendelijk en voorzien van alle luxe en comfort.

Buitenhof De Leistert

Buitenhof de Leistert

Beleef een heerlijke vakantie op Buitenhof de Leistert, een fraai en ruim opgezet park met vele voorzieningen in het hart van Limburg omringd door mooie natuurgebieden.