Ontdek meer

 

Potterie Camac-Machi

Overige winkels, Workshop/Cursus

Camac-Machi betekent "Scheppende Handen".

We hebben die naam gekozen omdat dit alles verwoordt wat er in Potterie Camac-Machi gebeurt. Het scheppen van creaties, op basis van meerdere technieken vanuit een homp ruwe klei.

Graag nodigen we u uit een bezoek te brengen aan onze Potterie Camac-Machi, gevestigd in een oud karakteristiek pand op de Schuitenberg.
Camac-Machi biedt u een uitgebreid assortiment van alle mogelijke handgemaakte keramische artikelen, in alle vormen en maten, voor dagelijks gebruik in en rondom uw huis.

De winkel straalt een gemoedelijke, warme sfeer uit waar u op uw gemak de creaties kunt bekijken. Speciale keukenhulpjes zoals: bak en kookpotjes, wijnbekers en –koelers. Er is een collectie middeleeuws geïnspireerd keramiek en complete serviezen. Erg bijzonder zijn de werken uit de houtgestookte oven, ondermeer mooi en bijzonder vormgegeven vazen, schalen en potten.

We vertellen u hier graag meer over.
Verder hebben we mooi tuinkeramiek en enkele originele bijproducten.
Tevens verzorgen wij workshops, zowel voor kinderen als voor volwassenen, waarin u kennis kunt maken met de diverse technieken. Naast workshops bieden wij ook cursussen draaien en/of boetseren.

Wij hopen u graag te zien in onze winkel.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op:
info@camacmachi.nl of 0475 - 338041/0651358531

Contactgegevens

Potterie Camac-Machi
Schuitenberg
6041 JG ROERMOND
Nederland
0475 338 041

Openingstijden

Wo: 12:00 - 18:00 uur,
do: 12:00 - 20:00 uur,
vr: 12:00 - 18:00 uur,
za: 12:00 - 17:00 uur,
Toelichting: Maandag op afspraak, dinsdag op afspraak. Het is altijd verstandig als u van ver komt even te bellen, als we evenementen hebben zijn we niet altijd open.