Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Een exclusieve productpresentatie,een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Beachclub Degreez is 365 dagen per jaar op reservering beschikbaar voor uw event.

Zomerse events
In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit.
Een beachclub zoals een beachclub van oorsprong bedoeld is. Het ultieme zomergevoel. Geniet van een event op een prachtige locatie aan het water in een decor van wit zand en wuivende palmbomen. U en uw gasten zullen een onvergetelijke zomerdag beleven.

WINTERSE EVENTS
Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez maar transformeren naar Zero Degreez. Een knusse setting van sneeuw, glinsterend ijs, schapenvachten en knisperende haardvuren. Flikkerende
lichtjes overal waar u kijkt. Winterse events bij Zero Degreez zullen uw gasten doen verwarmen.

Multifunctionele eventlocatie
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Door deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Ruime organisatie-ervaring en in-house eventbureau
Beachclub Degreez adviseert u graag in de wijze hoe u optimaal invulling aan uw event kunt geven. Daarnaast werkt Beachclub Degreez samen met een in-house eventbureau. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator van in-en outdoor events en een koploper in de evenementenwereld. Gezamenlijk zal uw event tot in detail ontworpen worden.

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL

Altijd open
Toelichting: 365 dagen per jaar op reservering geopend. Beachclub Degreez is een besloten eventlocatie en kent geen vaste openingstijden.

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.