Ontdek meer

 

Marec- Jachthavens

Jachthaven

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

In De Spaanjerd te Kinrooi (België), komen vooral zeilboten en grote kajuitjachten aan hun trekken. Er zijn bijna 1000 ligplaatsen, gaande van zeiljollen aan land tot jachten met een maximale lengte van 35m.

Heerenlaak in Maaseik (België) telt 440 ligplaatsen en is vooral interessant voor snelle motorboten vermits er geen snelheidsbeperkingen van toepassing zijn.

Beide jachthavens zijn verbonden met grote waterplassen waar tal van watersporten beoefend kunnen worden. Ze staan ook in verbinding met een internationaal netwerk van bevaarbare waterlopen.

Contactgegevens

Marec- Jachthavens
Maasdijk 1
B-3640 OPHOVEN
België
+32 89 56 75 03

Openingstijden

Ma-zo: 09:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 uur.

Faciliteiten

Diepte haven
4 meter
Diepte haveningang
6 meter
Douche voor algemeen gebruik
ja
Wasserette
ja
Café
Ja
Aantal ligplaatsen
1438
Afstand tot centrum dorp/stad
1 km
Afstand tot rivier/meer
0 km
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
nee
Rolstoel (op aanvraag) beschikbaar
ja
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels
Gesproken talenFrans

Ook op deze locatie

Marec - Dagstrand 'De Steenberg'

Marec - Dagstrand 'De Steenberg'

Gelegen te Geistingen (Kinrooi) ligt het dagstrand 'De Steenberg'. Met zicht op jachthaven De Spaanjerd geniet u vrij en gratis van een fijn wit zandstrand. Neem een verfrissende duik en nip even later aan een cocktail op een zonovergoten terrasje.

Marec Camping

Marec - Camping/Verblijfpark

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit, gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

De Paep van Meinecom III

Marec - Rondvaartboot

De Paep van Meinecom III vaart het hele jaar op de Maas en de aangrenzende wateren. Uitvalsbasis is de aanlegsteiger aan 't Tegelhuisje in Ophoven, nabij jachthaven De Spaanjerd. De meeste routes worden gevaren in het gebied Ophoven, Stevensweert, Maasbracht, Thorn en Maaseik. Andere trajecten zijn mogelijk op aanvraag.