Ontdek meer

 

Lounge Roermond: Proeflokaal de Graaf

Restaurant

Restaurant Roermond: Een nieuw en uniek concept voor Roermond, waarbij bourgondisch genieten bovenaan staat. Proef van meer dan 30 open wijnen en 25 speciaalbieren, aangevuld met een uitgebreide delicatessenkaart en overheerlijke gerechten.

Proeflokaal De Graaf staat voor bourgondisch genieten van diverse heerlijke wijnen en

speciaalbieren. Hiernaast hebben wij een toegankelijke kaart voor lunch, diner & de borrel.

Met meer dan 30 wijnen per glas is er voldoende keuze om je eigen favoriet te ontdekken. Lastig om te kiezen? Probeer dan ons proefplankje, waarin je 3 glazen naar keuze kan proberen! Uniek voor Roermond en lekker om iets nieuws te ontdekken of om verschillende stijlen te combineren. De proefplank is er natuurlijk ook voor onze speciaalbieren, die wij, net als de wijnen regelmatig wisselen, zodat er voortdurend iets nieuws te ontdekken is.

Naast het voorterras met prachtig uitzicht op de Munsterkerk van Roermond, is er ook een binnentuin, waar je heerlijk rustig kunt zitten. Mocht het wat kouder zijn, kun je binnen in ons proeflokaal lekker borrelen bij de haard in een gezellige, huiselijke sfeer. Even geen zin in wijn of bier? Ook onze koffie is ontzettend lekker. Deze verantwoorde direct-trade koffie wordt namelijk vers voor ons gebrand!

Borrelhapjes, bar bites of toch zin een volledige maaltijd? Vanzelfsprekend hebben wij ook een ruim assortiment aan lunch en diner. Zo bereiden wij diverse croques op traditioneel Franse wijze, maar ook voor een frisse salade of een smakelijke burger kun je bij ons terecht. Ook met onze gerechten wisselen wij geregeld af, zodat je altijd iets nieuws kunt proeven!

Wil je met een groep collega's, vrienden of familie een proeverij houden van bieren of wijnen? Ook dat kan! Loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ons ook mailen of telefonisch bereiken.

Kom je snel proeven bij De Graaf?

Contactgegevens

Lounge Roermond: Proeflokaal de Graaf
Abdijhof 3
6041 HG ROERMOND
Nederland
0475 202 190

Openingstijden

Wo-za: 11:00 - 22:00 uur,
zo: 13:00 - 22:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Ontbijt
nee
Geopend voor ontbijt
Lunch
ja
Geopend voor lunch
Diner
ja
Geopend voor diner
Parkeren bij accommodatie
nee
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Reserveren
reserveren aangeraden
Betaalmogelijkheden
Creditcard