Kasteel De Keverberg

Kasteel of Landhuis

Kasteel De Keverberg, het modernste kasteel van Nederland, een fantastische locatie voor een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur.Boek je ticket Online! Tap Oranje Button!

Een gezellig dagje uit bij Kasteel De Keverberg in Kessel. Kessel is een dorp met een rijke historie. De pittoreske Markt, de smalle straatjes, monumentale panden en statige boerenhoeves nemen u mee terug naar het verleden. Veel bezienswaardigheden kunt u te voet of met de fiets verkennen. Zoals de trots van Kessel, Kasteel de Keverberg.

Kasteel De Keverberg kunt u niet missen! Het markante kasteel torent hoog uit boven de historische kern van het dorp. De meer dan duizend jaar oude burcht is een paar jaren geleden van een ruïne heropgebouwd tot het modernste kasteel van Nederland. Een uniek gebouw waar verleden en heden elkaar ontmoeten. U bent van harte welkom om dit bijzondere kasteel van binnen en buiten te bekijken.

Een bezoek aan het kasteel kunt u ook combineren met een leuke activiteit: wat dacht u van Code Keverberg of het Geheim van de Baron, twee leuke interactieve speurtochten in en rondom het kasteel! In de zomervakantie zijn er diverse extra activiteiten en komt o.a. Koning Walram een aantal dagen naar ons kasteel om de kinderen te vermaken met een spannend verhaal en tocht door zijn kasteel! Daarnaast zijn er leuke knutselactiviteiten en kan men zelf het kasteel verkennen met de digitale toer op de IZI-app.

Het Maasterras en bij minder mooi weer de overdekte Binnenplaats, zijn altijd gratis toegankelijk voor een kop koffie met Limburgse vlaai of een heerlijk glas wijn! Kortom, voldoende ingrediënten voor een gezellig dagje uit.

Openingstijden

Toelichting: Onze openingstijden wisselen per seizoen. Op onze website staan altijd de actuele openingstijden.
www.kasteeldekeverberg.nl.

Soort gebouw